מישהו מכיר את הגו' רייד 200 מבית

angel_s

New member
מישהו מכיר את הגו' רייד 200 מבית

סאן יאנג? חושבת לקנות קטנוע חדש וידיד המליץ עליו אך לא רכב עליו....

angel_s

New member
קראתי כבר את המבחני דרכים

רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר אותו אישית ויכול להמליץ\לא להמליץ עליו.

be_roo

New member
יכולה רק להגיד שנראה שהם נמכרים

כמו לחמניות. בביקור האחרון במטרו בשוקן, עמדו 6 מוכנים למסירה (3 של 200 ו-3 של 150)

למה לא

נראה שהם נמכרים בכמויות, וזה יכול להעיד עליהם לטובה. לא מזמן התענייתי ברכישת קטנוע כזה ובסיבוב מוסכים שעשיתי, כולם ציינו שאין איתו בעיות מיוחדות וס"ה זה כלי טוב, פרט לאחד שציין שיש לו בעיות אמינות רציניות בעיקר התחממות ראש המנוע שלו. לדעתי - כשמדובר בקניית כלי חדש אין ממה לחשוש יותר מדי

angel_s

New member
מקריאת מבחני הדרכים שעשו לו

מה שמדאיג אותי זה האם יהיה לי נוח לרכב עליו, עקב היותי גבוהה....177 ס"מ...

ixmix

New member
מה עם רוחב המתניים?

עכשיו, כשאנחנו יודעים גובה, לא תתני גם משקל?
אני 1.74 והוא היה לי נוח בטירוף מבחינת גודל, מה גם שהרכבתי בחורה 1.80 (ונא לא לגלות לאשתי).

be_roo

New member
את אולי גבוהה, אבל את לא אדם גבוה

בקרב המין הנשים את יוצאת דופן, אבל בסך הכל גובהך ממוצע וסביר שלא תסבלי מאי נוחות על כלים שתוכננו עבור רוב האוכלוסיה.

angel_s

New member
../images/Emo3.gif

עד עכשיו התרשמתי לטובה מהקטנוע הנ"ל... עכשיו נשאר לעשות נסיעת מבחן ולוודא שנוח לי עליו... איך קובעים את זה? כמה זמן לוקח עד שאפשר לעשות את זה? ולכמה זמן נותנים את הקטנוע?

חווד מבית..........גוירייד 200

ובכן.......אני בעליו של גוירייד 200 מזה ארבעה חודשים. כלי מדהים בביצועיו, מהיר,נראה אמין, יציב מאד אם כי רצוי להיזהר בהאצה בסיבובים כמו בכל הקטנועים, בעל נוכחות חזקה על הכביש ויפהיפה. נוח מאד ומרווח,טוב מאד בנסיעה בין עירונית - לא מוגזמת למרות שכבר עשיתי איתו טיולים של עד ארבע שעות נסיעה בגליל והיה כיף אמיתי. בעיר הוא שד משחת. בקיצור......אביר ואציל אמיתי......אגב אני מן הסתם משוחד.....כי הוא שלי......

chapa

New member
אני רוכב על ג'יורייד 200

חודשיים וקצת יש לי ג'וירייד 200, קילומטראז' 1200 ק"מ. לא היו שום בעיות מכניות ואחרות (טפו, טפו, טפו) עד היום. קטנוע נוח מאוד וחזק מספיק (לפני רכבתי על 500 סמ"ק). אני מסתדר איתו לא רע גם בתנוע עירונית צפופה ופקקיום. טיפול קטן (עשיתי לא מזמן) עולה 335 ש"ח. לדעתי זו תמורה הכי טובה לכסף, מתחרה הכי קרוב הוא גראנד דינק במחיר גבוה ב 4000-5000 ש"ח גם קטנוע לא רע אבל אני אישית לא רעיתי סיבה מיוחדת לשלם יותר.

egavish

New member
אני בעלים גאה של גראנד דינק 150...

...שנת 2003 (קניתי אותו לפני כחודש והוא על הכביש כבר 8 חודשים). הוא מתנהג יוצא מן הכלל. עשיתי סיבוב נהיגה גם על הג'וירייד 200 (זה רק 172 סמ"ק, לא יותר מדי מעל ה150) והוא דומה מאוד לגראנד שלי, אך מושב המורכב של הגראנד הרבה יותר שווה (אם אכפת לך ממי שיושב שם מאחור) ולדעתי הוא גם קצת יותר יפה וגם עלה כמה אלפים קטנים פחות מהגוייריד. בכל אופן אין הבדל גדול ממה שהבנתי חוץ מהותק של הגראנד על הכביש לעומת הג'וירייד. הייתי ממליץ על בדיקה של קטנועים שעשו טרייד אין- לפעמים יש מציאות שוות לגמריי בכמה סוכנויות. בהצלחה.

למעלה