מישהו מכיר את הדגם הזה של פג'ו?

B1BOMBA

New member
../images/Emo150.gif

זה הקומפרסור של פז'ו קטנוע שאמור להיות חזק וספורטיבי עדיין לא ביצור !!!!!!1

yuvalfra

New member
נראה כמו ספידפייט

יש להם כל מיני עיצובים שונים לספידפייט (WRC,X-Race וכו')

אנבלrh

New member
זה oneseat???../images/Emo6.gif

הוא יפייפה
זה 50 סמ"ק???
לא עדיף להשקיע פחות בעיצוב של ה-50מים וכך הם גם יעלו פחות? הרי בד"כ מי שקונה 50 סמ"ק זה בעיקר למטרות התניידות למרחקים קצרים ובעיקר בשל האחזקה הזולה, עד כמה באמת חשוב ומשנה העיצוב שלו?

S A T L A N

New member
לא ממש.

הוא יותר בדיוק לילדים בני 16 מפונקים כמונו שהעיצוב הכי חשוב להם ודרך אגב הוא מאוד דומה לראנר שלי בעיקר אחריי שהחלפתי לאגזוז כזה ויש לו שילדה דומה לשל הראנר אקיצר הוא יפה כמעט כמו שלי!!!

אנבלrh

New member
אתה קנית את הראנר של טיגר לא?

הראנר שלך יותר יפה מהפיז'ו ולו רק משום שהוא בצבע כחול, אני בטוחה שגם את הפיז'ו ניתן להשיג בצבע כחול
חוץ מזה, הקטנולגו שלי נראה דהוי ועצוב, הוא עושה את העבודה כמעט כמו כל 50 סמ"ק אחר והוא הרבה יותר זול. תמונות על השיפוץ עם האפוקסי יועלו לכשאסיים איתו, ואגב... X...קניתי בסוף מה שנקרא מרק-אפוקסי (סותם ואוטם כל חומר כפלדה), החומר הוא בצבע לבן נוטה לאפור טיפה, אני מקווה שלחומר הזה היתה הכוונה.

S A T L A N

New member
כן כן אני ה-../images/Emo163.gif

שקנה מטייגר את תכלת ולא יודע מה חשבתי לי אולי אולי בגלל שהוא מבוגר וכל זה אז הוא לא קרע לו תצורה אבל איזה לא קרע ברן אאוט כל בוקר לחימום וסטופי עצבני לערב נראה לי קצת היה קשה מידי בשבילו... אבל לא נורא עכשיו הוא מקבל קצת רגיעה אצלי חוץ מיזה שיש לי תחושה שחסר לי רגש ביד למה הגז נפתס עד הסוף בלי הפסקה לפחות אני מענג אותו במעט תאונות נחמדות!!!

ixmix

New member
jet-force - 4 דגמים שונים.

פז'ו ג'ט פורס, פרטים נוספים. הוצג בתערוכות ב2002 אם איני טועה. ייוצר ב4 דגמים שונים: 50 סמ"ק מקורר נוזל בעל מנוע 2 פעימות מוזרק, 125 סמ"ק 4 פעימתי מוזרק (מנוע אופקי), 125 סמ"ק "קומפרסור" שאמור לתת יותר כוח, 125 סמ"ק מקורר אוויר. שלדת צינורות כפולים קלה, בלמים שאמורים להיות מהטובים שיש. ממה שראיתי ברשת המחירים לא נוראים (חפש בגוגל תחת peugeot jet)

למעלה