מישהו מכיר את החנות soho?!?!?!
ב בובה יפה המקורית New member 3/7/04 #3 לא יודעת..יש גם בירושלים אבל אני מתה לקנות משם תיק ואין לי מושג כמה הוא עולה..
B Black female Dog New member 3/7/04 #4 הסוהו בראשון לציון זה סושי בר... מסעדה תילאנדית בין המצליחות ביותר בארץ
S SuGar and SpicE New member 4/7/04 #6 חעחע......./images/Emo9.gif ידעתי שראיתי שם שלט גדול שכתוב עליו soho חבל רק שלא ידעתי למה זה...
N No BoDy1 New member 4/7/04 #7 ואם כבר מדברים על הסוהו סוהו 09 מושב בית יהושוע הידוע גם בשם הקרנף העזוב... פותחים ליין שישי חדש לגמרי לשמיניסטים שבינינו (עולים לי"א ועולים לי"ב) משהו חדש לגמרי.. מומלץ!
ואם כבר מדברים על הסוהו סוהו 09 מושב בית יהושוע הידוע גם בשם הקרנף העזוב... פותחים ליין שישי חדש לגמרי לשמיניסטים שבינינו (עולים לי"א ועולים לי"ב) משהו חדש לגמרי.. מומלץ!
S s h u v a l New member 4/7/04 #8 בדיזנגוף סנטר יש חנות עיצוב בשם סוהו בדיזנגוף סנטר בקומה העליונה מול הפרוזדור של "למטייל". לזה התכוונת?
בדיזנגוף סנטר יש חנות עיצוב בשם סוהו בדיזנגוף סנטר בקומה העליונה מול הפרוזדור של "למטייל". לזה התכוונת?
M MoonlightShadow° New member 4/7/04 #9 כן אני חושבת שלזה היא התכוונה סוהו זה בקומה של הקולנוע איפה ראית את התיק? יש להם אתר? חנות מדהימה דר"א
כן אני חושבת שלזה היא התכוונה סוהו זה בקומה של הקולנוע איפה ראית את התיק? יש להם אתר? חנות מדהימה דר"א
R Rinushkaa New member 6/7/04 #12 יאפ../images/Emo13.gif קניתי שם את החולצה לאפטר פרטי של הטקס סיום.. חנות חמודה לאללה...
ב בובה יפה המקורית New member 7/7/04 #15 יפה..תתחדשי!! כנסי רגע: את מכירה אז בטח את התיקים שלהם נכון?
R Rinushkaa New member 7/7/04 #16 לא ממש.. הטקס היה לפני חודשיים ומאז לא יצא לי בדיוק לבקר שם אבל אני מניחה שאני אסע לעיר בשבוע הקרוב תסבירי לי בדיוק מה את רוצה אני אחפש לך אם ייצא לי.. ותודה
לא ממש.. הטקס היה לפני חודשיים ומאז לא יצא לי בדיוק לבקר שם אבל אני מניחה שאני אסע לעיר בשבוע הקרוב תסבירי לי בדיוק מה את רוצה אני אחפש לך אם ייצא לי.. ותודה
ב בובה יפה המקורית New member 7/7/04 #17 אוי נחמדה שכמותך! זה תיק כזה שחור עם ניטים על הכתפייה, הוא קטן ויש לו שתי כיסים קטנטנים בחום... יש אותו גם בלבן וחום אני חושבת...ואני חייבת לדעת כמה הוא עולה..
אוי נחמדה שכמותך! זה תיק כזה שחור עם ניטים על הכתפייה, הוא קטן ויש לו שתי כיסים קטנטנים בחום... יש אותו גם בלבן וחום אני חושבת...ואני חייבת לדעת כמה הוא עולה..