לא מכיר (/זוכר) את נאם קפאו. אבל אם זה תאילנדי, אז שווה להכין. חוץ מזה, אתה רואה את המרכיבים. איזו הפתעה כבר יכולה להיות?
בכל מקרה, הייתי מחפש מקור אחר למתכון. מתכון למנה אסיאתית שמשתמש בשמן זית, ועוד בכאלה כמויות, עושה רושם חשוד מאוד.
אני מכיר וטעמתי נו אז מה? אם אני אומר שזה טעים לי/לא טעים לי זה מה שישפיע על החלטתך
להכין או לא?
תזמין במסעדה ותחליט בעצמך, בכל מקרה המנה לא לטעמי.
ד"א היא קלה להכנה.
בהצלחה
אני מכיר וטעמתי נו אז מה? אם אני אומר שזה טעים לי/לא טעים לי זה מה שישפיע על החלטתך
להכין או לא?
תזמין במסעדה ותחליט בעצמך, בכל מקרה המנה לא לטעמי.
ד"א היא קלה להכנה.
בהצלחה