מישהו מכיר את המוצר הפרוביוטי הזה ?

אור לנו

New member
מישהו מכיר את המוצר הפרוביוטי הזה ?

אני חסידה גדולה של פרוביוטיקה (אצלי כולם משתמשים בזה בעיקר בשעות משבר במעיים
) אבל הבנתי מהמומחים פה שילדים בספקטרום צריכים כמות גדולה יותר ממה שיש במוצרים הרגילים. אז קניתי כמווסות סופר אסידופילוס של TWINLAB וחיפשתי באתר שלהם כדי לקרוא יותר על המוצר אבל לא מצאתי את המוצר הזה באתר. בכל מקרה זה מה שכתוב על האריזה: רכיבים: תערובת סופר אסידופילוס, דקסטרוז, מגנזיום סטארט. הכמוסה (למרות שאצלנו אני מתכוונת לפרק את הכמוסה ולתת רק את האבקה): ג'לטין, מים, טיטניום דיאוקסיד. משקל כל כמוסה 230 מ"ג ובתוכה: 180 מ"ג תערובת אסידופילוס המכילים 2 ביליון אסידופילוס לקטובצילוס (90 מ"ג) ו - 2 ביליון ביפידובקטריה (90 מ"ג). מה זה המגנזיום סטארט אני לא יודעת ובכלל האם המוצר הזה מומלץ או שכדאי לחפש מוצר אחר ? תודה מראש - אור לנו

razgalili

New member
לא ניסינו את המוצר הנ"ל

אבל יש לנו נסיון טוב עם החברה ומוצריה. מגנזיום סיטראט הוא חומר שמוסיפים לאבקה כדי שלא תדבק. החומר נחשב לבטוח יחסית ולמיטב הבנתי מופיע בצורה טבעית בצמחים.

אור לנו

New member
תודה רז, עוד שאלה

מה לגבי כמות החיידקים - 4 ביליון בכמוסה ? מספיק או שצריך לחפש מוצר עם יותר מזה ? ובנוסף - האם כמוסה אחת ביום מספיקה ?

אור לנו

New member
לרז/תמי - מה המינון שכדאי לתת ?

והאם גם עם התוסף הזה כדאי לחכות עד שתתברר ההשפעה של האומגה או שאין סתירה ? תודה - אור לנו

אור לנו

New member
מנסה שוב -

מקפיצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה אולי זה יעזור ????????????????. או שלא ?????????????????????.

למעלה