מישהו מכיר את המסלול מירוצים ב...

מישהו מכיר את המסלול מירוצים ב...

פרדס חנה??? הייתם כבר פעם??? מה אתם חושבים על זה??? לדעתי זאת אפילו התעללות כי אחרי זמן מסויים הסוסים האלה גמורים והולכים לגמור את הקריירה בזבל עם כאבי רגליים... אז דרך אגב זה של דוד שלי אהוד מראד

RMXXX

New member
אני הייתי והתחרתי שם הרבה...

ועדיין מאמן שם... תני לי עד מחר שהשפעה של הבירות שיש עלי עכשיו תעבור ואני יתןן לך תשובה רצניתי.נץ...

RMXXX

New member
טוב אני ינסה לענות לך עכשיו...

אם אני כותב שטויות זה בגלל שאני שיכור קצתק... חלאס עם הבולשיט בהזה של ההתעללות, אני ג'וקי ומכיר את העולם הזה טוב מאוד, אין טיפת התעללות בספורט הזה, הוא לא שונה מכל סגנון רכיבה אחר, הסוסים מטופלים שם בדרך הכי טובה שיש עם הוטרינרים הכי טובים שיש... לא נותנים לסוס לא בריא לעלות על המסלול בכלל, יש צוות שמפקח על זה, בקיצור זה לא איזה בית זונות שכל אחד עושה מה שהוא רוצה אלה יש פיקוח ושמירה על בריאותם של הסוסים, בחווה בא אני עובד יש סוסים שהתחרו כל החיים שלהם במרוצים ואין להם רגל אחת דפוקה והיום עוד מתחרים בקפיצותף, בקיצור תצאו מהנקודה הזאת שמרוצים זה התעללות, ועכשיו תסלחו לי אני הולך להקיא, כשאני יהיה פיקח מחר אני יענה לכם ברצינות יותר על כל שאלה שתהיה לכם בקשר למרוצים... ביייייייי

ציקו2003

New member
אלינו לאורווה הגיע סוס מירוצים

והוא הגיע רזה ומוזנח כמו כל הסוסי מירוצים...

אסף 1989

New member
וחוץ מזה

אחרי שסוס מסיים את תקופת התחרויות שלו, ואם הוא היה טוב במירוצים, שולחים אותו להרבעות והסוס חוגג, you know what i'm saying. את מבינה אז החיים שלו לא כ"כ גרועים.

RMXXX

New member
רק בני אדם ודולפינים מגיעים

לאורגזמה... אבל החיים של סוסי הרבעה אכן הרבה יותר קלים...

RMXXX

New member
כמו אצל כל חיה

הרצון הטבעי להתרבות, זה טבוע אצלהם בדם.

RMXXX

New member
או הנה אני רואה איך עכשיו

יתחילו כל הגאונים למניהם שבטוחים שהם מומחים לכל תורת המרוצים להפליץ פה כל מני שטויות, אם מישהו רוצה להיות רציני ולשאול שאלות אני ישמח לענות לו...

TauraMan

New member
לי יש כמה שאלות..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כמה פעמים בשבוע סוס מרוצים עובד ומה הוא עושה? האם נותנים אוכל מיוחד לסוס מרוץ כדי לתמוך בעבודתו? האם ג'וקים רוכבים הרבה על הסוס שהם מתחרים עליו לפני מרוצים?

RMXXX

New member
אוקי

כבר כתבתי את זה בעבר אבל אני יכתוב שוב... אימון שבועי של סוס מרוץ:(כל ג'וקי משנה את זה קצת, זה האימון שאני נותן) יום ראשון-שעתיים הליכה בלבד. יום שני-אימון מסלול בהתאם לכושר ורמת הסוס. יום שלישי- חצי שעה הליכה לשחרור שרירי הסוס. יום רביעי-שעה וחצי שעתיים הליכה בלבד. יום חמישי- אימון מסלול. יום שישי- חצי שעה הליכה לשחרור. יום שבת- מנוחה. סוסי מרוץ מקבלים כמות גדולה יותר של חציר ושעורה בתוספת ויטמינים. ג'וקים הם היחידים שמורשים לאמן סוסי מרוץ, לכן הם חייבים לרכב על הסוסים שעליהם הם מתחרים, כך גם הם מתפרנסים מזה, לפעמים יש מקרים כמו אצלי שאני כבר לא מתחרה אלה רק מאמן(קצת עברתי את המשקל) אז אני מאמן ויש ג'וקי שמכיר את הסוס ורכב עליו מספר פעמים והוא רק מתחרה. מקווה שעניתי על הכל...

TauraMan

New member
תודה... ו..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כל כמה זמן יש מירוץ? והאם יש הכנה מיוחד לפני מירוץ? ו... האם אתה מוציא את הסוס החוצה לחצר או משהו או שהוא רק בתא כל הזמן?

animals lover

New member
ועוד מספר שאלות....../images/Emo107.gif

זה לא קצת התעללות להצליף ללא הפסקה בסוסים בזמן מירוץ? זה לא כואב להם כל הזמן? זה לא פוצע אותם? וגם באימונים מצליפים בסוס? ואיך זה הולך האימונים-הסוס דוהר לבד על המסלול או שכמה סוסים דוהרים ביחד?

RMXXX

New member
תשבות...

מרוץ נערך פעם בחודש, אין אימון מיוחד אלה קצת הגברה של הקצב בכדי שהסוס יהיה בשיא כושרו. יש סוסים שנמצאים רק בתא ויש כאלו שגם בחצר, הם מקבלים בדרך כלל את התנאים הכי טובים, וחוץ מזה הם יוצאים כל יום חוץ משבת. במרוץ עצמו ובמרוץ בלבד מצליפים ולא באימונים, וזה רק בסופו של המרוץ על היישורת האחרונה(כ200-300 מטר) הסוס נמצע כבר עמוק בתוך המרוץ וההצלפות האלו הם רק בכדי לדרבן אותו עוד ועוד ולהוציא ממנו יותר, בעצם דוחף אותו קדימה. באימונים זה שונה אצל כל אחד, יש חוות שמגדלים כמה סוסים ויש להם כסף להחזיק יותר מג'וקי אחד אז מאמנים יותר מסוס אחד על המסלול, זה גם יותר טוב לאימון כי מתרגלים עקיפות וכו' וכך הסוס מתרגל לזה, ויש מקומות שמאמנים כל פעם סוס בנפרד. וזה לא רק "לדהור" רוב האימון הוא על טרוט וקנטר קל, ופעם בשבוע נותנים לסוס עוד סיבוב פתיחה בשביל לחזק לו את השרירים טוב ולהכין אותו למרוץ...

למעלה