מישהו מכיר את הספר.... לאן נעלמו 300%?? קרא? מכיר? שווה? מה בדיוק אני אלמד ממנו? תודה רבה!!!
P progcom New member 19/12/10 #1 מישהו מכיר את הספר.... לאן נעלמו 300%?? קרא? מכיר? שווה? מה בדיוק אני אלמד ממנו? תודה רבה!!!
A arihadar New member 19/12/10 #2 זה סתם ספר שלטא שווה כלום למדתי במיכללת פסגות את קורס מט"ח שם והספר הזה מקבלים בקורס ואסטרטגיות שלו לא עובדות במיל. פשוט רמאות לשמה.
זה סתם ספר שלטא שווה כלום למדתי במיכללת פסגות את קורס מט"ח שם והספר הזה מקבלים בקורס ואסטרטגיות שלו לא עובדות במיל. פשוט רמאות לשמה.
P progcom New member 19/12/10 #3 הבנתי.... איך בדקת שהאסטרטגיות לא עובדות? היסטורית או שרצת איתם תקופה? תודה....
A arihadar New member 19/12/10 #4 דבר ראשון קשה להבין משהו מהספר ובית בדקתי אני בשירות האיתותים שלהם והם ממש לא פוגעים. תנסה קודם בדמו ואז בקטן ותגדיל לאט לאט כי אני הפסדתי מלא במט"ח מכל מיני רמאים וחשבתי שכל אסטרטגיה עובדת וזה ממש לא נכון.
דבר ראשון קשה להבין משהו מהספר ובית בדקתי אני בשירות האיתותים שלהם והם ממש לא פוגעים. תנסה קודם בדמו ואז בקטן ותגדיל לאט לאט כי אני הפסדתי מלא במט"ח מכל מיני רמאים וחשבתי שכל אסטרטגיה עובדת וזה ממש לא נכון.