מישהו מכיר את הסרט"בית קברות לחיות"

המ1מחה 98

New member
מישהו מכיר את הסרט"בית קברות לחיות"

לדעתי זה סרט מפחיד מאוד מה דעתכם?

fuck u you fuck

New member
חחחחחח מפחיד ממש לא

מצטערת אבל הסרט בכלל לא היה מפחיד או שאולי בגלל שהיו לי ציפיות גבוהות מידי לגביו מבין במשך הרבה זמן אמרו לי שהסרט מפחיד ועד שסוף כל סוף ראיתי אותו התאכזבתי אבל אני מאמינה שכל אחד וטעמו שלו אז אין מה לשפוט

blinkin p a r k

New member
אני ממש אהבתי!!!

סרט חבל על הזמן ראיתי רק את הראשון והיה ממש טוב!!!

miss i

New member
הראשון מצויין ../images/Emo58.gif

גם מבחינת העלילה, וגם מבחינת האפקטים החזותיים. אני חושבת שהסרט מעביר את הכוונה של סטיבן קינג, ששאיפה להחזיר משהו שהגורל לקח, היא מורבידית בפני עצמה, וזה מדהים שהמסר הזה מועבר באופן כל כך מוחשי, על ידי שימוש בכל ה"גועל" של האיפור וכדומה. אני ראיתי אותו בתור ילדה קטנה, וזכורים לי שני דברים, באופן ממש ממש חזק: הראשון, הוא שבכיתי נורא כשהילד מת, והשני זה ששנים רבות לאחר מכן (עד היום למעשה יש לי סיוטים), לא יכולתי לשמוע את השם "זלדה"....

miss i

New member
כן, כשהייתי קטנה

אני כבר לא ממש זוכרת, רק שאת הילד שיחק השחקן מהסדרה "מי הבוס".

cj20

New member
כן, גמני ראיתי וזה באמת אותו ילד

אבל הספר יותר טוב...

x פ ר ת

New member
איכשהו...

כל הספרים של סטפאן קינג יותר טובים מהסרטים, שחלקם אמנם לא רעים אבל כשאני קוראת אותו, הוא מצמרר אותי הרבה יותר. "זה" למשל, אחד מהטובים שבספרי קינג שהוסרט, היה פשוט עוצר נשימה כספר וצפוי למדי בתור סרט. אבל אולי זו רק אני

cj20

New member
לא, זו לא רק את... וד"א - הפרסומות

שרצות עכשיו בערוץ 3 על המיני סדרה "החצי האפל" זה של קינג בכבודו ובעצמו, זה נשמע מהפרסומת כמו THE DEAD ZONE אבל השם עצמו זה ספר אחר לגמרי
(על הסופר שכותב בשם בדוי...)

x פ ר ת

New member
נכון... ../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif

הספר הוא על סופר שנולד עם תאום טפיל ולא ידע על קיומו עד שההוא החליט לעשות קצת בלגאנים. והיו המון דרורים! והפרומו שרץ בערוץ 2 לא נראה לי מוכר בכלל...

פעם ראשונה שאני רואה את הצבע של

הכלב. הקלטתי את הסרט שהוא היה בהצגה שניה לפניי כמה שנים טובות, והוידאו המפגר שלי הקליט אותו בשחור לבן ומאז לא נתקלתי בו שוב.

למעלה