מישהו מכיר את הפאזלים-

מישהו מכיר את הפאזלים-

שהם ציור של משהו, אבל מורכבים מהמון תמונות קטנות שמרכיבות ציור? לדוגמה אם הציור הכולל של הפאזל הוא ינשוף ענק, והנוצות שבין העיניים(כאילו בין הגבות) הן לבנות, אז לא יהיה סתם לבן, אלא תמונה (או ציור) של הרים מושלגים...וכן הלאה בשאר הציור. מישהו שמע על זה? ראיתי פאזל כזה אצל מישהי שהתארחתי אצלה בגרמניה, ועכשיו היא בטיול באירופה אז אני לא מצליחה לתפוס אותה כדי לשאול אותה מאיזו חברה זה וכו'. בקיצור, אם מישהו שמע על זה אני אשמח לפרטים כגון מי החברה המייצרת ואיפה ניתן להשיג(חיפשתי באתר של אדוקה ורבנסבורגר והעליתי חרס). תודה מראש, פרבולה

solitaryshell

New member
אין בארץ אבל אפשר להזמין מחו"ל

הפאזלים האלו נקראים Photomosaic, לא מביאים אותם לארץ, אני קניתי כאלה בארה"ב. אבל ניתן להשיג אותם באתרים שעושים משלוחים לארץ. הם מדהימים וכיף להרכיב אותם (לא קלים). אולי אם נצליח לארגן להם ביקוש בארץ יביאו לכאן, בחנויות פאזלים טוענים שהם לא הצליחו בארץ.

../images/Emo121.gifלךא ידועה לי שיש בארץ

אבל זה פאזלים ממש קשים, שמעתי על כזה של דיסני שיש מיקי מאוס ועל כל חלק יש ציור של סרט של דיסני, נישמע מגניב.

רונגי

New member
קניתי לפני כמה שנים כזה ברעננה

החנות נסגרה בינתיים. היו להם רק 2 מהסוג (אני קניתי את הינשוף) וזה לא היה נורא נורא קשה (ורק 500 חלקים).

solitaryshell

New member
לא מייבאים לארץ

אבל גם הם הפסיקו להביא את הפאזלים האלה לפני שסגרו את החנות. ניסיתי אפילו להזמין דרכם והם לא הסכימו להביא, אין ביקוש. ניסיתי לבקש בחנויות אחרות וגם שם אמרו לי שאין ביקוש.

loopes

New member
פאזלים

אני קניתי פאזל מהסוג הזה בלונדון לפני 3 שנים בערך. הפאזל מקסים - תמונה של המונה ליזה - והוא לא היה ממש קשה כי פשוט חיפשנו ל]י התמונות הקטנות ...

RP3

New member
לפני חודש קניתי גם בלונדון

פאזל של 1000 חלקים של הסימפסונס,ושמצוייר ממלא תמונות מהסידרה

למעלה