מישהו מכיר את הקולה הזה?

davesh

New member
טעית בקולה ...

הקולה בסרטון שהבאת הוא לא הקולה ששאלתי עליו.
הקולה בסרטון שלך הוא נחות בהרבה. הקולה בסרטון רועש ועובד על אויר חם. הקולה שבקישור שלי עובד על הולכת חום. הוא גם שקט משמעותית.
זה הקולה ששאלתי עליו: יוטיוב.

Lechoke Lames

New member
צודק לגבי הווידאו

ועדיין, היחס בין המחיר לגודל הבאטצ' נראה לי בעייתי.

davesh

New member
וכמה עולה הג'ין?

הוא עולה 3300 ש"ח באמיגו.
זה עולה 465$ כולל משלוח = 1700 ש"ח. תוסיף מע"מ, יוצא 2000 ש"ח.

Lechoke Lames

New member
אני שילמתי 2250 ש"ח

בקניה קבוצתית. אני לא אתפלא אם אחרי מיקוח תקבל מחיר קרוב יותר למחיר שאני שילמתי מאשר למחיר הרשמי.

החישוב שאתה צריך לעשות לדעתי הוא להחליט מה הערך הכספי של כל תכונה. אחריות מקומית וקיבולת כפולה - יתרון לג'ין. קליה שקטה בהולכת חום - יתרון (לפחות תאורתי) לקולה הזה. לאחר מכן יהיה לך קל יותר להחליט איזה מהקולים האלה מהווה קניה יותר נכונה עבורך.

davesh

New member
הג'ין קפה קולה באויר חם

ולא בהולכה. קליה באויר חם היא שיטת קליה נחותה מקליה בהולכה. קליה באויר חם מייבשת את הפולים.
המכונה הזו קולה בהולכה. בסרטון אפשר לשמוע את הפיצוצים של הפולים. בג'ין אתה שומע?
הג'ין גם תופס הרבה יותר מקום על השיש.

Lechoke Lames

New member
אני מודע לכך וציינתי את זה כיתרון... תאורתי

למה תאורתי? כי יש מספיק מוצרים שבהם יש אימפלמנטציה גרועה לרעיון טוב. אני לא אומר שזה המצב כאן, אבל זה לא בלתי אפשרי. גם אמינות היא סוגיה מעניינת בקניה של מכשיר שעובד קשה ושאין מעבדה שתומכת בו בארץ.

בג'ין אני שומע את הפיצוץ הראשון, אבל את השני קשה מאוד לשמוע. בהתחלה זה הפריע לי, כי בקולה הקודם שלי (HWP) היה ניתן לשמוע בקלות את שני הפיצוצים. בפועל זה לא מהווה בעיה של ממש. אני מגיע בקלות לרמת הקליה שאני רוצה.

למעלה