מישהו מכיר את הקומיקס הזה?

• פותח הנושא H6
  • פורסם בתאריך

H6

New member
מישהו מכיר את הקומיקס הזה?

השם שלו הוא: Heavy metal יש לו משחק מחשב וסרט אז עם מישהו מכיר אותו ויודע במקרה איך לצייר את הדמות שם שיגיד איך בבקשה !!!!

yonabarak

New member
Heavy Metal Magazine

הוא כעת אנתולוגיה אמריקאית לקומיקסי פנטסאירוטיקה. שזה אומר שיש שם קומיקסים מצויירים בסגנונות צבעי מים-אקריליק צרפתיים בנושאי מד"ב ופנטזיה שהם בד"כ תירוץ להראות אירוטיקה. העוקץ: האירוטיקה מצונזרת, בצורה מגוחכת (מגדילים בלוני דיבור מעל הקטעים הרלוונטיים), ואם אתה רוצה לראות את הגרסא השלמה, קנה את הגרפיק-נובל ב-15 דולר. זה לא תמיד היה ככה. העיתון התחיל בכלל בצרפת, בתחילת שנות השבעים ע"י ציירים צרפתים מובילים, מוביוס ודרילט בין הבולטים שביניהם, שהתחילו לעשות קומיקס מד"ב. בערך ב-77 יצאה הגרסא האמריקאית, שהייתה לא רעה בכלל וכללה גם הרבה תרגומים מהצרפתים. בין השאר תורגמה שם לראשונה יצירת המופת של מוביוס "The Airtight Garage". ב-79 יצא הסרט הראשון, שכלל עיבודי אנימציה יפים ומענינים לכמה מהדמויות הבולטות בעיתון. באמצע שנות התשעים קנה את העיתון קווין איסטמן, שהתעשר מיצירתו המפורסמת צבי הנינג´ה. לפני שנתיים יצא סרט נוסף, F.A.K.K2, שמבוסס על עלילת הקומיקס melting pot של קווין איסטמן וסיימון ביסלי. הגיבורה בסרט הזה מבוססת על ג´ולי סטריין, כוכבנית בי מוביז ואשתו של איסטמן. את הסרט הזה לא ראיתי אז אני לא יודע להגיד עליו כלום, ומשחקי מחשב אני לא מכיר.

H6

New member
ראיתי את הסרט

אתה יכול להוריד אותו מקאזה עם יש לך Heavy metal 2002 בעצם יש לך את השם... אתה יודע במקרה איך לצייר את הגיבורה של הקומיקס? או מישהי דומה לה? ואתה חושב שיש בארץ את הקומיקס הזה?

H6

New member
כן

יש לי תמונות שלה וכאלה אבל אתה יודע לצייר אותה? ואם כן אתה יכול ללמד אותי??

yonabarak

New member
Heavy Metal יש בסטימצקי

ואם אתה מחפש עוד תמונות בסגנון תריץ בגוגל תמונות את Simon Bisley.

H6

New member
יש בסטימצקי?

טוב אני יחפש וגם תמונות של הצייר תודה רבה לך

H6

New member
יש בסטימצקי?

טוב אני יחפש וגם תמונות של הצייר תודה רבה לך

טרקן

New member
הגירסא המקורית של HEAVY METAL

נקראת METAL HURLANT מדובר בחוברת יוצאת מהכלל, אולי חוברת הקומיקס בהמשכים הטובה ביותר, יש ברשותי 10 חוברות (תשע שקניתי בפאריז ואחת שהצלחתי להשיג בארץ) מ76-77 ולפי דעתי זאת גולת הכותרת של האוסף שלי בנוסף על כך יש לי 2 מהגרסא האמריקנית HEAVY METAL שגם היא טובה אך מדרדרת לפעמים לפורנוגרפיה. יש גירסאות נוספות בפינית, גרמנית, הולנדית וספרדית.

comicsgirl

New member
באנטומיה

אנטומיה זה הצורה המדוייקת של כל דבר. איך בנוי כל דבר. למשל שריר: איפה יכול להיות שריר ואיפה לא, איך השריר אמור להראות מבפנים וכו´. עכשיו מובן? (ד"א אני מקווה שההגדרה שלי נכונה... בעיקרון אני יודעת מה זה אבל קצת קשה להסביר...)

Scum Bunny

New member
המשחק

בניגוד לסרט Heavy Metal 2000 המשחק הצליח לשמור על השם המקורי FAKK2 (לדברי איסטמן וביזלי הם פשוט רצו משהו שישמע כמו f**k you, אבל בסרט/משחק זה כוכב הבית של ג´ולי, שהוא Federation Assigned Ketogenic Kill Zone או משהוא כזה- אזהרה שאמורה להסתיר את סודו הנורא. וזה גם הכינוי של ג´ולי לאחר רצח אוכלוסיית הכוכב על ידי טיילר). בכל מקרה, המשחק מתרחש אחרי ארועי הסרט/קומיקס לאחר שג´ולי חוזרת ל-FAKK2 עם ניצולי ה-Melting pot ואחותה הקטנה Little bean ומיישבת אותו מחדש. ומייד אחר כך נאלצת להגן על כולם מאיום בין-גלקטי חדש. מה שאפשר להגיד על המשחק, בניגוד לסרט, זה שהוא מצוין. הדמויות והרקעים הם בעיצוב סיימון ביזלי (והרבה יותר נאמנות לציורים המקוריים מאשר הסרט המצויר), מוזיקה קטלנית, עלילה מצוינת ומשחקיות לא רעה בכלל- בניגוד למתחרה לארה, ג´ולי יודעת לא רק לרוץ ולקפוץ אלא גם לטפס על חבלים, לזחול על אדנים דקים ולקרוע לרעים את הצורה עם רובה ביד אחת ומסור חשמלי בשנייה. ויש לה תחת הרבה יותר יפה (בעוד שללארה יש קוביות, אבל נעזוב את זה). חוץ מזה, ג´ולי מחליפה תלבושות כל המשחק. שזה אחלה. ולא להחמיץ את שיר הנושא של המשחק (שיר נושא! למשחק!) Heavy Metal Fire.

H6

New member
איפה אני יכול ללמוד?

מאיפה אני יכול ללמוד אנטומיה ? ספרים?

Scum Bunny

New member
אתה יכול לעשות כמו קווין איסטמן

...ולהתחתן עם כוכבנית פורנו שופעת שתדגמן לך כמה שאתה צריך (ויש לזה עוד כמה יתרונות, מן הסתם). לחלופין, אתה יכול למצוא לך באינטרנט תמונות של בחורות לרוב, עם או בלי לבוש (ואפילו של ג´ולי סטריין עצמה, אם דווקא אותה רצית לצייר) ולהתאמן על לצייר אותן (או אותה) כמו שצריך- כלומר עם כל החלקים במקומות ובפרופורציות הנכונות, עם תנוחות טבעיות ושרירים משכנעים. בהצלחה. אין פתרונות קסם. תתחיל לעבוד, ותתאמן עד שתצליח.

אילb

New member
מספר דברים

אז ככה... הייתי מנוי 6 שנים על heavy metal שיוצא אחת לחודשיים, החוברת מציגה את מיטב הקומיקס העולמי בתירגום לאנגלית ובצינזור אמריקקי טיפוסי (אברי מין גבריים, נשיים או אלימות מוגזמת) (פתאום נוספו עוד בלוני דיבור מיותרים שמכסים בדיוק את מה שאסור והטקסט בהם נע בין אההה... ל- הו כן!!!) אם הסורק שלי היה עובד הייתי שמח לחלוק אתכם את הצינזור המשעשע. בכל אופן פעם זה היה מגזין לעיניין, היום זה דיי חרא. לגבי אנטומיה, התגובה מעליי היתה לחלוטין במקום, קח תמונות של בחורות ותצייר! גם אם בהתחלה זה לא יוצא משהו, אל תישבר - הדברים האלו לוקחים זמן. בהצלחה המלצה שלי:http://sportsillustrated.cnn.com/features/2002/swimsuit/

*GormE*

New member
אין להם בושה

מצנזרים הכל אלו אם כבר לצנזר משהו- אז את במה חדשה השאר בקטנה...

H6

New member
אבל איך אני יכול לצייר כמוהם?

ממה ללמוד ? מי ידריך אותי אני חייב לדעת !? אני מת לצייר כמוהם זה חלום

chatenoire

New member
למרות שכבר כעסו עליי...

...שאני דוחפת את הספר הזה לכל מקום, אני חייבת להמליץ עליו. אם אתה מעוניין לצייר דמויות קומיקס וקומיקס בכלל, כדאי לך להעיף מבט בספר How to Draw Comics - the Marvel Way. אם אתה מתעניין רק בציור נשים, כנס לחנות אמנות, מצא ספר אנטומיה ותשב ותלמד ותתאמן עד שתגיע לזה. אין דרך קצרה, ואי אפשר ללמוד לצייר דמות מסויימת סתם ככה.

למעלה