אני מתכנן להתחיל ללמוד בקורדון בלה בסידני, לימודי הבישול והקונדיטריה מתרחשים בסידני ב ryde campus , התואר הוא לא שף (בשביל שף צריך שנות ותק וניסיון) אלא טבח סוג 3, תנסה את האתר של בית הספר הוא די יסודי, מתי אתה מתכנן להתחיל ללמוד?
עוד לא ברור איפה ומתי, אני בודק אפשרויות (ניו יורק?) ... בכל מקרה כנראה לא השנה. אתה מתכוון ללמוד את ה- COUSINE 3 וגם את הפטיסרי או רק אחד מהם? כמה זמן תשהה באוסטרליה? וגם: דרשו ממך תנאי קבלה כלשהם (חוץ מכסף כמובן...?)...