מישהו מכיר את הקורס של מאפי?

מישהו מכיר את הקורס של מאפי?

www.mapi.co.il
קראתי את הספר שלהם אומנות הפיתוי.
הם פעם קיימו קורסים בכיתת לימוד על אומנות הפיתוי וכיום הם מציעים את הקורס בשיעורי וידאו של 20 שעות ב-1850₪ כולל גישה בלתי מוגבלת לאתר שלהם. הם טוענים שיש קהילה סגורה של אנשים שם שמקיימים מפגשים ומבצעים את הנלמד בשטח. מה אתם אומרים?

springwolf

New member
עשיתי משהו אחר

עשיתי חצי סדנה של סטס סגין. עכשיו, זה לא מאפי. אני במאפי לא הייתי. גם לי יש את הספר שלהם, ומזמן אמנם לא פתחתי אותו, אבל זכור לי שהוא טוב, ומועיל. סטס עצמו הוא אחלה גבר וסהכ היה לי כיף איתו, אבל כל אחד יש לו את הדרך שלו לעבור.. לא יודע מה מועיל למי וכמה.

dori78

New member
שומר נפשו ירחק, בזבוז כסף.

בתקווה שאתה לא סתם עוד מפרסם:
הקורסים של מאפי משטיחים את דמות האשה ומרדדים אותה לכדי קרטון דלוח וחסר אישיות.
לא צריך להפוך את הנשים למשהו אפרורי כדי להצליח לגשת ולפתוח שיחה.
אם אין לך את הבטחון העצמי הדרוש לכך, לך טפל בנקודה החלשה אצלך.
כשתיגש לבחורה מתוך בטחון במי שאתה ובמה שיש לך להציע - תאמין לי שתקבל תגובות הרבה יותר טובות מאשר מלזרוק לה משפטים מחץ דביליים שלא עובדים על אף אחת.

זו דעתי האישית בנושא.

ga26

Member
את מכירה אותי מספיק זמן בפורום כדי לדעת

שאני לא מפרסם (לא יודע לגבי פותח השרשור). ואני לגמרי לא מסכים איתך. הספר לפחות לי מאוד עזר. את יכולה להגיד שלא כל הנשים אותו דבר אבל לפחות על חלק גדול מהן הדברים שנכתבו שם עבדו.
לדעתי בפורום חסרי ניסיון לתקוף מילולית כותב בפורום ולהגיד לו שיגש לבחורה בבטחון לא עוזר ולא נותן סיוע פרקטי לכאלה שהביטחון חסר להם.
גם התפיסה שלך שאסור להכליל היא בעייתית בעייני. לא רק שמותר להכליל אלא שהמוח שלנו יוצר תבניות והכללות כל הזמן. תמיד יש יותאים מהכלל אבל אפשר להגיד שרוב הנשים עדינות יותר מגברים או שרוב הנשים נמוכות מגברים וכו'. ההכללות נכונות מספיק כדי שמי שאין לו מושג יוכל לקחת את הספר, לקרוא, ליישם ולהצליח באחוזים יפים מאוד.

ga26

Member
כהערת אגב אציין שיתכן שלי זה עזר כי ידעתי לסנן

ולקחת את העצות המועילות ולא להשתמש באחרות.
כלומר ברור לי שעדיף להיות אתה ולא מישהו שאתה משחק. אבל הספר באמת נתן לי כלים לצבירת ביטחון עצמי, לאיך להתחיל שיחת חולין או לפלרטט עם מישהי ברכבת למשל ובעיקר הראה לי שהשד לא נורא כל כך.

dori78

New member
ההערה הזו חשובה.

ולא משנה אם הספר שקראת הוא של מאפי או שלא.

לקחת כלי עזר, הפעלת עליו שיקול דעת ולמדת דברים שעזרו לך.
הבעיה שלי היא לא עם אנשים שעושים כמוך, אלא עם כאלה שמחפשים פתרונות קסם
ושינויי-בזק בלי באמת להבין שיש להם בעיה ולעבוד על עצם כדי לפתור אותה.
ואת זה אני אומרת כאחת שעברה בדיוק את התהליך הזה, בלי ספרים ובלי קורסים.

הטענה שלי מאוד פשוטה, מתוך בניסון האישי שלי בנושא:
אם אין לך בטחון עצמי, אם אתה לא מאמין בעצמך במוצר שאתה מוכר
(בשוק ההיכרויות המוצר הוא אנחנו) אל תתפלא אם אף אחת לא מעוניינת לקנות.
במקום לנסות למצוא שיטות פלא ומשפטי פתיחה בנאליים, תנסה לבדוק איך אתה לומד להאמין במוצר ודואג שהוא יהיה מוצר טוב.

גם תפוח ששפשפו אותו למוות בשעווה כדי שיבריק - אם הוא מסריח נקלוט את זה כשננסה להתקרב.

והסיבה שחשבתי שאולי פות"ש הוא מפרסם היא, שהוא מעולם לא כתב פה קודם והפרופיל שלו נפתח ממש לאחרונה.

ga26

Member
תראי, אני לא חושב שאנחנו אומרי דברים שונים מאוד.

עכשיו כשאני בדקתי אני רואה שהפר בו השתמשתי הוא אחר לחלוטין.
ואני חושב שברור לכל מי שיש משהו בראש שמדובר בתהליך שצריך לעשות. תהליך שלפעמים הספר או הקורס יכולים לתמוך בו. אגב כשאני קראתי בזמנו את הספר לצד ההרגשה הטובה שהספר נתן לי כי בעזרתו הצלחתי ללמוד לפלרטט עם נשים, לצבור ביטחון לגבי עצמי ולמעשה הכרתי המון בנות באותה תקופה בזכותו גם הייתה לי ביקורת כלפיו. אחד הדברים שלא קיבלתי ולא לקחתי לא מהספר הזה ולא מאף מקום/גורם מייעץ הוא הנטיה לנסות לגרום לך לא להיות אתה. כי נראה לי מגוכח "לשחק אותה". אתה צריך למכור את עצמך ולא דמות שאתה משחק, לא ניתן לשחק לנצח.

dori78

New member
בעיקר לסעיף האחרון שלך.

פתחתי משתמש אנונימי כדי שלא יזהו אותי

אני רשום במשתמש אחר כבר הרבה מאוד זמן ואני מאוד אוהב את הפורומים של תפוז. אני מודה לך ולשאר המגיבים בפוסט כי היה חשוב לי לשמוע את דעתכם. אגב אותו נציג מכירות של מאפי התקשר אליי אתמול והציע לי את המוצר ב-970 ש"ח (ירד בחצי) והוא ניסה בכוח למכור לי את זה. החלטתי לרדת מזה - את הספר שלהם קראתי והוא באמת היה טוב אבל לא חסר ביוטיוב סרטונים שאפשר ללמוד מהם אבל בגדול הרוב פה צודקים - פשוט צריך לקפוץ למים זה הפתרון הכי טוב ועל זה אני עובד.
&nbsp

ga26

Member
לוקח את דברי בחזרה - אל תוכלי למחוק?

נראה לי שהספר שקראתי (לפמי המון שנים) הוא ספר אחר. את זה אינני מכיר מספיק.

אני אומר שאם תכתבו ביוטיוב how to pick up girls

זה יחסוך לכם הרבה מאוד כסף
ואף יעניק לכם מגוון הרבה יותר גדול של מידע
&nbsp
בהצלחה לכולם

לבריאות ידידי

אני בטוח שכל חסרי הניסיון שיציפו את עצמם בסירטונים מסוג זה , ישפרו לעצמם את המצב פלאים
ויש מלא כאלו ביוטיוב ובחינם לכל דורש
&nbsp
יש גם סירטונים לנשים
&nbsp
שבוע טוב לכולם

dori78

New member
כרגיל, אין לך מושג על מה אתה מדבר.

בניגוד למה שנדמה לך, הבעיה שחוזרת על עצמה בפורום הזה הכי הרבה היא
לא איך לגשת ומה בדיוק להגיד, אלא איך להעלות את הבטחון העצמי.
אם תיגש ותדקלם לבחורה מילה במילה כל מיני יציאות מהתחת שראית באיזה סרטון דבילי באינטרנט
אבל כל שפת הגוף שלך משדרת "אפילו אני לא הייתי אומר לי כן" לא יעזור מה שתגיד.

אתה כגבר שבטוח שהוא מתת האל למין הנשי (ולאנושות בכלל) לא מסוגל להתחיל
להבין את מה שעובר על מרבית הכותבים פה.

להפך...

זה לא משפטי פתיחה שאני משווק
אלו כלים לרכישת ויצירת ביטחון עצמי
לך קשה להבין את זה. אבל אלו שישכילו לרכוש הדרכה כבר לא ישארו חסרי ניסיון
&nbsp
אני מאחל להם בהצלחה

ga26

Member
זאת לא הייתה את ש"קידשת" את החשיבות האינסופית

של משפטי פתיחה לפני כמה שרשורים?

א. מי שמקדש את משפטי הפתיחה - שלא יתפלא שקמים כאלה ש"מלמדים" איך להגיד אותם
ב. ראיתי את הסרטונים ואלה לגמרי לא משפטי פתיחה. אולי לא הבנת נכון (ואולי את מנסה לא להבין כדי חלילה לא לחרוג ממשהו שהצהרת עליו כבר) אבל מדובר בטכניקה יותר מאשר משפט פתיחה. גם כשילד לומד לדבר הוא קודם מקשיב למבוגרים שמדברים ואז מחקה אותם. פעמים ראשונות זה לא מצליח ובסוף זה כן. ככה לומדים. מסכים שצריך ביטחון וכו' אבל לפעמים דווקא לקפוץ למים זה מה שנותן ביטחון.

נ.ב
בואי אספר לך סיפור. אני לפני הנשיקה הראשונה אי שם בגיל 28 נדמה לי, פחדתי פחד מוות. איך עושים את זה? מה עושים שם עם הלשון? לא רואים את זה בשום מקום ולא מלמדים ופאדיחות לשאול מישהו. פתחתי יו-טיוב וכתבתי "How to kiss".
נתקלתי בסרטון הבא שמאוד עזר לי - הנשיקה הייתה מושלמת ובת הזוג התפלאה איך אני עושה את זה כל כך טוב, וגם מהביטחון שהיה לי באותו ערב. אז לפעמים קל לזלזל אבל לפעמים משהו טכני יכול להעלות לך את הביטחון ועם זה את הביצוע. לך אולי זה לא עזר או לא היה עוזר - יש רבים שכן יכולים להעזר ולהינות. לא הייתי בכזו קלות פוסל את הדרך הזו.
https://www.youtube.com/watch?v=tCITaAyJR9Y

dori78

New member
לא, אתה מתבלבל.

לא "קידשתי" את משפטי הפתיחה, אלא את האופן שבו אתה ניגש לבחורה.
לפעמים אתה לא צריך להגיד כלום.

ga26

Member
כרגיל, את מעדיפה להיטפל להערה ולא לעיקר ההודעה.

בפועל יש פה דרך מצויינת שהציע סורקטס פה שיכולה לסייע ולו לחלק מהאנשים וביחוד לפותח השרשור ששאל ממש על משהו כזה שילמד אותו.
&nbsp

dori78

New member
???

למה "נטפלת"?
הגבתי למה שכתבת.

לפעמים לא צריך להגיד כלום.
האופן שבו אתה ניגש, האופן שבו אתה הולך - מעלים את הסיכויים לתשובה חיובית עוד לפני שפתחת את הפה.
וזה משהו שמגיע מבפנים, מהביטחון שלך בעצמך ובמה שיש לך להציע.
לא משום סרטוני הדרכה של טכניקות או משפטי פתיחה.

זו דעתי.

למעלה