מישהו מכיר את השיר

morgold

New member
מישהו מכיר את השיר

אדרבה של אברהם פריד? המנהלת שלי=המדריכה של המשלחת השמיעה לנו את השיר במהלך המפגשים שלפני הטיסה וגם במהלך הטיול. לשיר יש שתי גירסאות-אחת שקטה והשנייה קיצבית יותר. למישהו אולי יש את השיר בגירסא הקיצבית ויכול לשלוח לי?? אני מתה שיהיה לי אותו חחח תודה!

DemonDog

New member
כדאי שתנסי פה

"פורום זיהוי שירים": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=344&pass=1 שם בטח יצליחו לעזור לך יותר.

morgold

New member
ממ..תודה אבל פורום זיהוי שירים

יעזור לי רק אם אני לא יודעת את שם השיר/מבצע...במקרה הזה אני יודעת את שניהם
שאלתי פה עליו כי השיר הזה קשור לפולין,הוא באידיש וקיוויתי שאולי מישהו פה שמע ומכיר אותו ויכול לשלוח לי במידה ויש לו אותו...כנראה שאצטרך להתאמץ למצוא אותו

מדריך1

New member
אדרבה

השיר הינה תפילה שחבר ר' אלימלך מלייז'נסק, מתאר לעצמי שהייתם בקברו בעיירה לייז'נסק, לא הרחק מלנצוט. התפילה הינה בעברית ולא באידיש אברהם פריד מבצע את התפילה, יש לי את התפילה בביצועו שלחי לי את המייל שלך ואנסה לשלחו אלייך

חייםלוי

Member
מנהל
האם הכוונה לזה?

תשמרנו מן הפניות והגאוות, מן הכעס והקפדנות והעצבות והרכילות ושאר מידות רעות. ותצילנו מקנאת איש מרעהו, ולא תעלה קנאת אדם על לבנו ולא קנאתם על אחרים. אדרבא, תן בלבנו שנראה כל אחד מעלת חברינו ולא חסרונם ושנדבר כל אחד את חברו בדרך הישר והרצוי לפניך ולא תעלה שום שנאה מאחד על חברו, חלילה ותחזק אותנו באהבה אליך, שיהיה הכל נחת-רוח.

למעלה