מישהו מכיר את התוכנה הזו?

ehudl1

New member
מישהו מכיר את התוכנה הזו?

אמרו לי שלפאלם שלי מתאימה התוכנה UDRIVE על מנת להשתמש ב-GPS. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אותה, איפה ניתן למצוא אותה? וכמובן האם היא מומלצת?

Ariyeh1

New member
תוכל להכנס

להנדי ולראות את הדגמה חיה של התוכנה (אצלי) וכמובן גם לרכוש...

ehudl1

New member
האם התוכנה מומלצת? קיימת גם לחו"ל?

אני מעוניין להשתמש בה גם בחו"ל, האם ניתן באירופה כיום להשתמש בה? ראיתי שצריך איזה כרטיס ולא ממש הבנתי בדיוק איך אני אשים אותו אם כבר יש לי כרטיס, האם יש פתרון לזה או שאני צריך להכניס כרטיס אחר עם התוכנה ולוותר על הכרטיס הקודם? ושאלה אחרונה, האם המחיר הוא באמת למעלה מ-1000 ש"ח או שיש אפשרות למשהו יותר זול, או לחילופין תוכנה דומה זולה יותר?

Ithink

New member
ב-PDASTORE עדיין מוכרים

ב-999 ש"ח למרות שהמחיר הרשמי של התוכנה הוא 1200 ש"ח לגבי איכות התוכנה - תריץ חיפוש בפורום ותקבל חוות דעת מלקוחות כולל פתרון לנושא הכרטיס

ehudl1

New member
ומה לגבי השאלה השנייה?

שאלתי גם האם יש אפשרות להשתמש בתוכנה גם באירופה? ושוב אני אשאל, האם יש תוכנה אחרת יותר זולה מומלצת במקום זו?

Ithink

New member
u-drive אירופה כמו ארה"ב עדין מתבשל

ואין למכירה

ehudl1

New member
האם ניתן להשכיר GPS בחברות?

האם אני יכול להשכיר את המכשיר ואת התוכנה בחברות מסויימות?

AYELET1

New member
כן, אני רק לא זוכרת איפה...

נסה GPSNOW אחת החברות פרסמה פעם אפשרות כזו רק כדאי שתיקח לתשומת לבך שאפשרות זו יוצאת יקרה שאל גם בפורום פוקט בנוסף, שרשר בבקשה את שאלותיך וקרא את תקנון הפורום

ehudl1

New member
כן אבל.....

כפי שכתבתם למעלה התוכנה עולה בערך 1000 ש"ח כולל הכרטיס וכל זה, והיא לא עובדת באירופה עדיין, מה שלא ממש מתאים לי כרגע. אם אין לי ברירה אחרת אז זו האפשרות היחידה שקיימת כרגע לרשותי. אם יש הצעות נוספות אני מוכן לשמוע.

אם אתה רוצה רק לאירופה

אז תבקש בסוכנות השכרת הרכב שנותנת לך את הרכב לטיול, שתכלול ברכב גם מערכת ניווט. זו בד"כ מערכת מעודכנת טובה והמחיר לא נורא יקר.

ehudl1

New member
אני נוסע עם קראוון וזה רק השכרה שם

אז זהו, שהמחיר שם הוא אותו דבר כמו שבמקומות אחרים ששאלתי ואולי אפילו יותר לעומת חלק. שם זה רק השכרה, האמת שאני מעוניין לקנות ולא רק להשכיר, האמת שאני רוצה גם לישראל וגם לאירופה כמו שכבר רשמתי קודם.

מחירים

אהוד שלום,המחיר הכי טוב שאתה יכול לקבל על מפות אירופה הוא.. באירופה (מוכרים בכמויות גדולות)בכל מקרה כאשר אתה קונה תוכנה לישראל אתה עדיין צריך לקנות בנוסף מפות לחו"ל. המחירים בארץ של תוכנת ניווט הם טיפה פחות מ-200$ מע"מ (לישראל בלבד) ולאירופה באזור ה-250$ מע"מ. באירופה המחיר למפות אירופה מקלט הוא כ-200 יורו (כ-250$). ראה קישור מצורף.

למעלה