מישהו מכיר את טריפל סי? דעות?

ruven7

Active member
מישהו מכיר את טריפל סי? דעות?

מביקורות שקראתי סלקום TV לא מדהימה,כנ"ל טריפל.
גם בפרטנר יש מה לשפר וצריך להשלים תכנים.

כן

הם בסדר גמור אם זה מה שאתם צריכים, דהיינו עידן+ עם עוד כמה ערוצים (רובם מתורגמים לעברית), ומבחר מצומצם של סרטים וסדרות למי שלא צרכן כבד של תכנים.

אם הייתה לי אופציה של עידן+ אולי הייתי שוקל פעמיים, אבל בהיעדר קליטה באזור שלי, והנוחות של תוכניות שמוקלטות בענן ושמאפשרות צפייה עד שבוע אחורה, בעלות של 50 ש״ח לחודש אני מקבל תמורה מלאה.

אגב, אפשר להתחבר באתר שלהם www.smart.tv לשבוע ניסיון ולצפות דרך האינטרנט (אם אין לכם טלויזיה/סטרימר עם אפליקציה תואמת) כדי להתרשם מהתכנים.

פרטנר לא מאפשרים כרגע למיטב ידיעתי להתחבר שלא דרך הממיר שלהם אז לא אופציה מבחינתי. סלקום מספקים הרבה יותר תכנים מסטריפל סי + ספורט, אבל המחיר כפול, ואנחנו לא צריכים את התכנים הנוספים.

ruven7

Active member
אין לי טלוויזיה חכמה או סטרימר

השירות סביר?
על סלקום כשירות יש הרבה ביקורות וזה שיקול
אני בעיקר מעוניין בסרטים וסדרות מעבר לערוצים 2 ו-10
אבדוק באתר
תודה

הם משאילים סטרימר

נדמה לי 10 ש״ח בחודש.

אני העדפתי לקנות שיאומי מי בוקס (כ-180 ש״ח בהזמנה מסין). עליו אפשר להתקין כל מיני אפליקציות לקליטת ערוצי רדיו ישראלי, ערוצים מהעולם וכו׳. יש גם vlc שמאפשר להציג תכנים מסטיק זיכרון שמתחבר לסטרימר, יש תמיכה ב Google Cast כך שאפשר לשדר תכנים מהמחשב, יוטיוב, וימאו, טד וכו׳ - כך שאם אין קיבעון למה שמכילים שירותי הטלויזיה הרגילים לא חסר מבחר תכנים.

יש אפשרות להתקין גם קודי על הסטרימר אבל לא התעסקתי עם זה.

מבחינת השירות, לא יודע. התחברתי דרך האתר ומשם לא ממש צריך את השירות שלהם. יש איזו הפרעה בשידורי עידן+ לעתים (כחצי שניה של הפרעות בתמונה) אבל זה ממש לא קריטי אז לא התעמקתי בזה.

מבחינת סלקום, ראיתי כמה וכמה תלונות על השירות, אבל נראה לי שמי שמתחבר רק לאפליקציה ולא לוקח את הממיר/טריפל שלהם אז גם לא יזדקק להרבה שירות. התחברתי לסלקום בתחילת הדרך (כשהאפליקציה עוד הייתה 39 ש״ח לחודש) אבל חוויתי צפייה לא חלקה אז התנתקתי די מהר בלי שום בעיה מצידם. אני מנחש שעד עכשיו כבר פתרו את הבעיות הטכניות.

ruven7

Active member
נכון,קראתי באתר

בעניין הסטרימר ומחירו
ממה שהבנתי קודי עדיף מותקן על מחשב המחובר בכבל ייעודי לטלוויזיה.
מה שאני לא בטוח זה האם נחוצה בכלל תשתית כבלים או בזק לצורך ההתחברות? ואם לא,האם הטכנולוגיה שלהם אמינה?לא חזק מדי בנושאים.
התכנים עליהם דיברת-מתורגמים?
תודה על הארותיך/הערותיך

תשובות

צריך חיבור לאינטרנט (תשתית+ספק) כדי לצפות בשידורים. נדמה לי שיש גם מינימום נדרש. אפשר להתחבר דרכם או כל ספק אחר לבחירתך.

לגבי אמינות - כמו שאמרתי חוץ מהפרעות קלות מדי פעם בשידורי עידן+ לא נתקלתי בבעיות אקוטיות. תשתית האינטרנט כמובן צריכה להיות אמינה...

לגבי קודי לא יודע, לא משתמש בו.

לגבי התכנים שצורכים דרך אפליקציות אחרות על הסטרימר (בלי קשר לטריפל סי) - חלק מתורגם וחלק לא. ב Ted יש די הרבה סרטונים מתורגמים ונוח לבחור בכתוביות בעברית מהאפליקציה. יש את יוטיוב עם מגוון תכנים בעברית - וידאוקליפים של מוזיקה, אינספור תוכניות לילדים, סרטוני בישול וטיולים וכו׳. יש גם סרטים. נסה לחפש ביוטיוב ״הסר ט המ לא״ (בלי הרווחים המיותרים) ותבין על מה אני מדבר.

כאמור, למי שמחפש סדרות וסרטים עדכניים/להיטים ו/או ספורט את טריפל סי לא מתאים (*). למי שרוצה מדי פעם לצפות בסרט ו/או סדרה לאו דווקא מהלהיטים האחרונים, לא חייב סדרות מקור של יס/הוט, ומתאים לו לצרוך תכנים אחרים שזמינים דרך אפליקציות אחרות באנדרואיד טי וי (למשל דרך הסטרימר שיאומי מי בוקס) - סמארט יכול להיות פתרון מעניין.

(*) יש בסמארט אפשרות לצפות בסרטים עדכניים תמורת תשלום - אבל זה לא יוצא זול למי שמתכוון להשתמש בזה הרבה. עם המנוי מקבלים 5 צפיות חינם בסרטים עדכניים, שאפשר לשמור למקרה הצורך...

ruven7

Active member
תודה

אני מוריד סרטים וסדרות מתורגמים ועדכניים בין השאר באתרים כמו serethd ו- tvil אבל כרגע זה מסורבל באמצעים לרשותי אם אני רוצה לצפות בטלוויזיה,יש פתרונות.
כמו שזה נשמע סמארט לא לגמרי מתאים אלא כבסיס ועליו לקלוט תכנים דרך האינטרנט ובמקביל לבדוק אפשרויות כמו האיחוד החדש של הוט עם רמי לוי.קיבלתי הצעה להתחבר ל-יס על כל תכניו דרך בזק בינ"ל כולל טלפון קווי (נחוץ) תמורת 300 ש"ח לחודש על הכל כולל הכל,עדיין קצת יקר מול אלטרנטיבות .כיום.מחפש להוזיל ומוכן בכיף לוותר על תכנים רבים לא כולל סרטים וסדרות,גם מקור ישראלי.
אם יש לך פידבקים נוספים אשמח,תודה על הסבריך ושבוע טוב.

שתי אופציות

לתכני וידאו מהמחשב אפשר להשתמש ב Airflow לשידור ישיר לכל התקן תואם Google Cast ובכלל זה הסטרימר שהזכרתי קודם.

לתכני וידאו שנצפים מהרשת אפשר דרך הכרום להעביר ישירות לסטרימר.

בדיקת כל האפציות שעומדות לרשותך ומחירים אפשר דרך אתר כמהזה.

ruven7

Active member
מכיר את כמה זה

לא הכרתי את airflow
ומה שציינת לגבי כרום
טוב לדעת.תודה.
מה זה google cast?

פרוטוקול של גוגל

שמאפשר לשדר תכנים מאפליקציה תומכת במחשב/מובייל את מסך המחשב - פעם היה צריך התקן מיוחד שגוגל מוכרים כדי להנות מהשירות, היום הוא כבר מגיע במגוון סטרימרים וטלויזיות שמופעלים ע״י Android TV.

https://www.google.com/chromecast/tv

https://www.android.com/tv

ruven7

Active member
השאלה אם אלה תכנים מתורגמים

אני כרגע בשלב איסוף מידע מטריפל סי,רמי לוי ופרטנר עם הצעות מחיר
גם יס+תשתית בזק בהרבה פחות מתשלום להוט כרגע
בקרוב יוצא משהו חדש-sting tv של יס לידיעתי-אמור להיות היצע אדיר ,אפשר להתחיל להירשם אך אין מחיר עדיין

ruven7

Active member
sting tv בא עם סטרימר כולל את chromecast כאמור אין מחיר

ruven7

Active member
אתה צודק,ההיצע די מצומצם

כנראה צריך להשלים עם אופציות נוספות כמו קודי או נטפליקס או הורדת סרטים/סדרות באתרים לעניין.
מעבר לזה-ספורט,ריאליטי וכו' לא מעניין אותי.
אבדוק גם עם הוט לגבי החיבור החדש עם רמי לוי.

יאמר לזכותם

לפני למעלה משנה CCC ספקו לי תיבת אקסצ'ינג' בדומיין פרטי.
עבר זמן מה ונטויז'ן הציעו תיבה גדולה יותר במחיר זול יותר. שלחתי פקס ל CCC לסיום חוזה וזה הספיק. לא עשו בעיות, יאמר לזכותם.

למעלה