מישהו מכיר את יוסף חי?

mmoorraannii

New member
מישהו מכיר את יוסף חי?

האם יש אחוזי הצלחה גדולים במעשים שלו? האם יש ביכולתי לסמוך בעיינים עצומות שבמשך חודש וחצי יתפפל ויעבוד למעני? אודה אם תשיבו לי..

InvisibleBeast

New member
מכיר

אפילו היה לי אותו במסנג'ר... לשאלה - איך זה שאתה עוסק ב"מאגיה לבנה" הרי אתה גורם למישהי לאהוב מישהו הוא העדיף לא לענות לי ולחסום אותי, וגם כל שאלה אחרת בקשר לעבודתו שמראה על ידע מסויים שעלול לפצח אותו. נבהל וברח הכלב גם דיברתי עם "חולה אהבה" אחד ששילם לו בסביבות ה3 אלף שקל(ושלא נדבר על השרלטנים האחרים שהוא שילם להם קודם כמו יצחק למשל) וכמובן שזה לא נתן לו כלום. כל ה"מחזירי אהבות" האלה סתם מוכרים לכם לוקשים. מכשף אמיתי שיודע מה הוא עושה ויודע את ההשלכות של הכל לא יעשה דברים כאלה בלי סיבה מאוד מיוחדת ובטח שהוא לא ידרוש על זה גם סכומים גדולים של כסף(הסיבה המיוחדת הזאת לרוב יקרה מכסף), בקיצור - לא ולא.

RainBird

New member
לא איכותי לדעתי היו מקרים של אנשים שהתלוננו בפני, ואפילו בצ'ט שהוא לא עושה את עבודתו לשביעות רצונם. לדעתי המידע שבאתרו בנוסף אינו איכותי. אבל מצד שני, מאוד קשה למצוא מכשפים איכותיים "להשכרה" ../images/Emo140.gif ארדן

mmoorraannii

New member
ל rainbird

היי זו שוב אני.. אתה נשמע בן אדם מעניין במיוחד.. רציתי לשאול אותך אז איפה אני יכולה למצוא מכשף טוב.. שלא ייקח כל כך הרבה ובאמת אוכל לסמוך עליו.. אני רוצה לכוון מישהו ולא לכשף.. הוא אוהב אותי נורא.. רק מפחד ממחויבות... ואוליי זו תיהיה הסבה שנפספס אחד את השנייה בעולם הזה...

ההגמון

New member
אז אולי

קמע או טקס להסרת פחדים או משהו כזה, ולא הטלה כנגד רצונו?

mmoorraannii

New member
להגמון

אני מוכנה כמו אוויר לנשימה.. אין לי מילים לתאר את זה...

למעלה