הודעתך מתפרשת בעיניי כמסרסת ../images/Emo98.gif
יש איזושהי צורת חשיבה שאולי אנחנו, בני האדם, וכל מעשינו נטולי משמעות וחשיבות ושאנחנו בסך הכל כמו נמלים ביחס למשהו הרבה יותר גדול מאיתנו שאנחנו אפילו לא יכולים לדמין, בטח שלא לתפוס. אפשר להסתכל על אותה דרך רק מלמעלה למטה, שהכל חשוב.. ושגם הנמלים הן חשובות, משתתפות איתנו במארג החיים וחולקות איתנו את הפלא. זה יכול להתקשר לכל ענין ה"הכל אחד", וזה כבר ISSUE שאני לא מעז לגעת בו 0Pandemonium0 באותו אופן אפשר לאמר שהכל הבל הבלים, חוץ ממה שאינו הבל הבלים, והכל שגרתי חוץ ממה שאינו שגרתי והכל משעמם אלא תמצא את מה שבשבילו אתה חי החיפוש יכול להיות מעיק ומציק - אולי זה עדיף על שעמום (הסייפריסטים של הפורום מתבקשים להמשיך לישון
) שגרה יכולה להיות עסק נהדר אני משוכנע שהאפיפיור נהנה מהשגרה שלו. אני רוצה להאמין שגם גל פרידמן וסטיבן ספילברג שמחים עליהם. אפילו קהלת היה לבטח סחבק לענין מן המנין! אז לא הכל הבל הבלים, אחרת הוא לא היה מוצא טעם לרשום את זה
יש חדש תחת השמש... כל חלקיק אור שהיא שולחת הוא חדש כל פעם שאתה רואה את הסרט מטריקס, אתה יכול לראות אותו מחדש, תחת אור חדש יש חדש תחת השמש.. השמש עצמה אינה חדשה.