מישהו מכיר את שרית גרומן?

מישהו מכיר את שרית גרומן?

אהלן וחג שמח. מישהו מכיר מדיכה בשם שרית גרומן? נדמה לי שהיא מעבירה בקדימה? אם משהו מכיר, שיכתוב איזה סגנון יש לה ואם הוא ממליץ. תודה ושנה טובה.

עדושם

New member
היא מעבירה בצהלה הסגנון לרוב בישיבה

מדריכה מצויינת בוגרת רוני יפה

sheferd

New member
שרית גרומן

נכון,היא מדריכה בקדימה,וגם בצהלה. לטעמי,אחת המדריכות הטובות שאני מכיר. מאוד דידקטית,השיעורים מובנים ומסודרים,עובדת בעיקר בישיבה. שרית תובענית,השיעורים מאתגרים-ממליץ בחום

Tami661

New member
אתה יודע מה אופן רוקד?... אתמול כבר ראיתי את

ההודעה שלך, התגובה הכמעט אוטומטית שלי היתה להגיד לך שמייקי, רן מגן וגיא ברנד... מכירים אותה טוב ולשלוח אותך אליהם לבקש המלצות... היה לי לילה לחשוב אם להגיב או לא, אך כשאני רואה איך חברים יקרים מגיבים לך בשיא הרצינות כשאתה עושה מאיתנו מטומטמים, זה כבר מתחיל להעלות את הטמפרטורות של הדם ה'דרום צרפתי' שלי. אני לא מתכוונת לעשות לך אאוטינג כאן, אך אני מאוד מבקשת (נגיד 'מבקשת'... לצורך הנימוס): אם אתה רוצה לפרגן למדריכה ולא משנה אם היא דודה שלך, חברה שלך, המאהבת או החברה של המאהבת... אתה מוזמן לעשות זאת בכיף, אך מן הראוי שלמען הגילוי הנאות, תיתן את כל הפרטים. יחד עם זאת, אתה לא חייב לספק את ה'פרט השולי' הזה אבל אתה כן מתבקש להפסיק לעשות מאיתנו טיפשים!!! נכון שהבנת אותי אופן יקר?
וכעת לשאלתך... רוצה לספר לנו משהו על שרית גרומר? אולי נותרו כמה מקומות באימון שלה על גג עזריאלי והיית מבקש לנצל את כוחו של הפורום לצורך העניין?

תמי - את טועה ובגדול

תמי, אין לי קשר אישי עם שרית גרומן ואני לא עושה לה שום קידום מכירות, לא לה ולא לאף אחת אחרת! את טועה ובגדול בגישה שלך ואני לא עושה מאף אחד מטומטם, ממש גם לא מפחיד אותי האופי ה"דרום צרפי" שלך! שאלתי את השאלה בשביל לדעת מה אנשים חושבים עליה, אני יודע מאנשים בהולמס פלייס רעננה ששם היא העבירה והפסיקה שבעבר היא העבירה בקדימה, לא חקרתי את זה וזהו כל הסיפור (לכן כתבתי את מה שכתבתי). שאלתי מאחר ואני שראיתי שהיא מעבירה בעזריאלי וזהו. חבל שאת נגררת אחרי כאלה שכנראה כתבו לך באופן פרטי ולא אהבו את הפירגון שלי למדריכים מסויימים פה!. כמו כן אני בניגוד לרוב האנשים פה, לא מפחד לפרגן למדריכים ולומר מדוע!. להזכירך תמי, אני אחד מהיחידים שגם כתבו מה לא טוב בעזריאלי! ולא רק כמוך זרקו רמיזות כי הם לא קיבלו "טובות" משוונג (ואני לא מתבייש לומר לך שזה מה שעלה מהמגילה שכתבת פה, זה שכן קיבלת מקום או לא קיבלת מקום בעזריאלי לפני שנה ושכנראה כמו שכתבו האנשים משוונג רצית או שורה ראשונה או שבכלל לא וזה לדעתי חוצפה בפני עצמה! אבל זאת זכותך). אמרתי לך, אני מכבד ומעריך אותך מאוד, לצערי את חושבת שאני עושה ממך ומאחרים מטומטמים כמו שאת קוראת לזה, אז חבל מאוד, אני אומר את דעתי תמיד ובכל מצב ולא מתבייש ולא עושה פוזות!. את יכולה להחליט שמה שאני כותב לא מתאים לפורום, אקבל את דעתך, אבל את מביעה פה דיעות אישיות שלך אז תני גם לאחרים, גם שדעתם לא נוחה לך, להביע את דעתם. אז קחי אוויר, אין מקום לעצבים והכי חשוב, שתהיה לכולם שנה טובה, כנראה ששלך התחילה בעצבים, אני תקווה שסבלנות וסובלנות יעזרו לשפר את המצב... שנה טובה.

Tami661

New member
אתה באמת נסחף... אתה שוכח או אולי אפילו

לא מודע לכך שאני יודעת בדיוק מי אתה (מה שגם אתה, אשתך ועוד כמה אנשים רק יודעים...) ואל תיגרר לפרובוקציות. עזריאלי והחוצפה שלי שנה שעברה לא קשורים לעניין אם אתה חושב שזו חוצפה מצידי להירשם ראשונה, לשלם במיטב כספי וגם להיקבר מחוץ לגדר - זכותך, אבל זה מעיד על רמה שכלית מסויימת אתה יכול להמשיך להביע את דעתך ואני אמשיך להביע את דעתי השנה שלי התחילה הכי מתוקה שאפשר והיא גם תימשך כך למורת רוחך... כנראה שאתה לא עושה פוזות, אתה באמת מטומטם...

נראה לי שהוא חזר למחילה

יותר נכון, הבין שכדאי שיחזור למחילה. רואה, לא היית צריכה לקרוא לו מטומטם

שרית גרומן

מדריכה.מקצועית אנחנו מנהלים ביחד את פורם בספינינג בפורטל B-OK

Tami661

New member
../images/Emo31.gifבוא נגיד 'ברמז דק' שזה ממש לא אומר

כלום... בטח לא במה שקשור למקצועיות...

חחח - התשובה שלך אומרת הכל!

הנה תמי, נפלת בלשונך!!!! התשובה שלך מראה שיש לך כנראה משהו אישי שאת לא רוצה לומר נגד שרית גרומן (אולי זה שיש לה פורום מקביל...). אז מי עושה מטומטם מכולנו? את לא אוהבת אותה, תגידי, אל תזרקי בוץ על אחרים!. לא בושה לומר דיעה! בושה לגנוב!, תגידי את דעתך בגלוי ותעמדי מאוחוריה.!

../images/Emo179.gifלא הייתי ממהר לקבוע מסקנות

יש דברים בגו - ראיתי שהיא ממליצה על עמידה, לא יותר משלוש דקות, ל"מיצוק הישבן" ושמר ערן1 ממליץ על אימוני מתחילים בטווחי דופק 75-80 אחוזים, אבל לא 85-90 אחוזים בהם "לא משיגים את המטרה - שריפת שומנים"... הייתי אומר שתמי ברמיזתה העדינה, הייתה עדינה, אבל זה יוצא משפט מעפן כזה. בואו נכריז על הפסקת כוחות, ובתור מתנה לחגים, הרשה לי להעניק לך
(רק תזסכור להעמידה בגלוי ולעמוד מלפניה
דה לאקס.

תגובה

גיא ....זה לא מה שכתבתי כתבתי למתאמן שבתחילת הדרך מומלץ לבנות בסיס אירובי .... בסיס אירובי מאפשר לגוף להשתמש במאגרי אנרגייה אחרים קיימים מחקרים התומכים בכךשאימונים עצימים .......אינם משיגים שריפת שומנים-ההפך הוא הנכון שבוע טוב

תגובה

אוקי, נראה לי שאנו מדברים בכלליות. לשם הדיון, יעזור אם תפרט על אילו מחקרים אתה מדבר, או אם אתה לא זוכר, שתרחיב קצת יותר עליהם מזכרונך.

Tami661

New member
מותק... ה'רמז הדק' שלי היה כלפיך...

אבל אתה כל כך שקוע ב'גדולתך' שהעדפת לייחס את זה לשרית חחחחחחחחחחח.... קרעת אותי עכשיו!

למעלה