תמי - את טועה ובגדול
תמי, אין לי קשר אישי עם שרית גרומן ואני לא עושה לה שום קידום מכירות, לא לה ולא לאף אחת אחרת! את טועה ובגדול בגישה שלך ואני לא עושה מאף אחד מטומטם, ממש גם לא מפחיד אותי האופי ה"דרום צרפי" שלך! שאלתי את השאלה בשביל לדעת מה אנשים חושבים עליה, אני יודע מאנשים בהולמס פלייס רעננה ששם היא העבירה והפסיקה שבעבר היא העבירה בקדימה, לא חקרתי את זה וזהו כל הסיפור (לכן כתבתי את מה שכתבתי). שאלתי מאחר ואני שראיתי שהיא מעבירה בעזריאלי וזהו. חבל שאת נגררת אחרי כאלה שכנראה כתבו לך באופן פרטי ולא אהבו את הפירגון שלי למדריכים מסויימים פה!. כמו כן אני בניגוד לרוב האנשים פה, לא מפחד לפרגן למדריכים ולומר מדוע!. להזכירך תמי, אני אחד מהיחידים שגם כתבו מה לא טוב בעזריאלי! ולא רק כמוך זרקו רמיזות כי הם לא קיבלו "טובות" משוונג (ואני לא מתבייש לומר לך שזה מה שעלה מהמגילה שכתבת פה, זה שכן קיבלת מקום או לא קיבלת מקום בעזריאלי לפני שנה ושכנראה כמו שכתבו האנשים משוונג רצית או שורה ראשונה או שבכלל לא וזה לדעתי חוצפה בפני עצמה! אבל זאת זכותך). אמרתי לך, אני מכבד ומעריך אותך מאוד, לצערי את חושבת שאני עושה ממך ומאחרים מטומטמים כמו שאת קוראת לזה, אז חבל מאוד, אני אומר את דעתי תמיד ובכל מצב ולא מתבייש ולא עושה פוזות!. את יכולה להחליט שמה שאני כותב לא מתאים לפורום, אקבל את דעתך, אבל את מביעה פה דיעות אישיות שלך אז תני גם לאחרים, גם שדעתם לא נוחה לך, להביע את דעתם. אז קחי אוויר, אין מקום לעצבים והכי חשוב, שתהיה לכולם שנה טובה, כנראה ששלך התחילה בעצבים, אני תקווה שסבלנות וסובלנות יעזרו לשפר את המצב... שנה טובה.