מישהו מכיר את be your own pet?

מישהו מכיר את be your own pet?

סתם שמעתי שמישו כתב שהוא מכיר אותם :) והם ממש טובים! אבל הם לא כל כך מוכרים בארץ... הזמינו לי דיסק במיוחד... אולי מישו יודע מתי האלבום הבא שלהם אמור לבוא? ובהזדמנות.. מישהו גם שמע של הYEAH YEAH YEAHS? (סתם....כנראה שכן הם יותר מוכרים)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifממש חרשו עליהם בערוץ לפני שנתיים :)

אני מכירה אותם מאז אבל אף פעם לא ממש מצאתי שירים שלהם אז לא יצא לי להקשיב מעבר ללהיטים (המדהימים והמדבקים) בערוץ.

Bleed for Me

New member
הם ממש נעלמו

אבל באמת ממש חרשו עליהם פעם.. וגם היו שמועות על רומן בין הסולנית ואלכס טרנר (ארקטיק מאנקיז)...

Djerry

New member
הם הוציאו סינגל חדש

The Kelly Affair ויש לו קליפ ממש מוזר. בכלל יש להם קטע עם לאכול דברים בקליפים שלהם. האלבום החדש Get Awkward יצא ב18 במרץ, אבל אין לי מושג מתי או אם בכלל זה יגיע לארץ. חוץ מזה באלבום הזה היה אמור להיות שיר ממש יפה Becky, אבל אני חושבת שבגירסה האמריקנית הורידו אותו כי הוא אלים מדי. אני ממליצה עליו.

האלבום יצא כבר באירופה!

ובארץ הוא גם ייצא אני חושב.. הראשון שלהם יצא פה.. סתם פשוט אף אחדממי שאני מכיר לא שמע עליהם בחיים... אז רציתי לראות שכן יש אנשים שמכירים אותם! וליה יה יאס יש באמת שירים טובים וגם שירים קצת פחות :)

כן חמודים כאלה ...

וה-YEAH YEAH YEAHS זה .... קלאסי

פעם דווקא לא אהבתי אותם..../images/Emo223.gif

ולא ממזמן לא יודעת איך נזכרתי בהם אז הורדתי כמה שירים והם דווקא אחלה

ReaLostprophet

New member
yeah yeah yeahs

אחלה להקה! גם אני אף פעם לא שמעתי את אחד האלבומים שלהם אבל הסינגלים טובים. במיוחד gold lion וmaps [ואני יודע שאלה הכי חרושים...] ואת be your own pet שמעתי פעם אבל אני לא זוכר איך זה נשמע
אז כנראה שלא אהבתי אותם אבל, היי, זה רק אני.

GD ROCKS

New member
יא יא יאס מדהימים

וביי יור און פאט שמעתי עליהם אבל אפעם לא טרחתי לשמוע.

Modernwarfare

New member
יה יה יהס!

יש להם שני שירים מגניבים- turn into שאנ זוכר שהיה לו קליפ מוזר ומגניב וgold lion ששמעתי אותו פעם בפרסומת לבושם וחשבתי "הי, זה ממש מתאים". וזהו.

למעלה