מישהו מכיר את

ראשהעין

New member
מישהו מכיר את ../images/Emo82.gif

הפרוייקטים החדשים במודיעין? או פרויקטים של דירות 3 חדרים באזור המרכז?

רחלילי

New member
את לא רצינית נכון?

אם יש לך שאלה ספציפית יש סיכוי קלוש שאוכל לעזור לך אחרת חבל על המקום ששתינו תופסות כאן.

ראשהעין

New member
דווקא , כן

וגם לא הבנתי למה "חבל על המקום ששתינו תופסות"? חשבתי שהבמה פה פתוחה לכל הנושאים שמעניניים את כולם.

נדמה לי שמה שרחלילי התכוונה

הוא שאין טעם "לספר את הכל" - מבלי שעשית עבודה מקדימה... למשל, הציצי באתר Nadlan כדי לראות את ההיצע מבחינת סוגים, מחירים, גדלים, חברות, גבהים וכו´. אחרי שתתרשמי באופן כללי, יהיה מקום לשאלות ספציפיות יותר (שלא לדבר על סיור מקדים במקום). אין פה עניין של נושא שלא במקום - נהפוכו, גם אני התייעצתי בזמנו לגבי דירות במרכז (בסוף רכשנו בנתניה החדשה, אם תרצי פרטים לגבי המקום אשמח לעזור לך
) - רק של מיקוד הדיון.
ארנון

רחלילי

New member
קודם כל

לא התכוונתי לפגוע. אם כן קבלי התנצלות. פשוט: את שואלת שאלה כל כך כללית שממש אי אפשר לענות לה כאן אלא אם אני אתחיל לכתוב ספר או עבודת דוקטורט על כל הפרוייקטים במודיעין. ואני לא קלדנית מוסמכת. אז אני לא ממש מבינה לאיזו תשובה קיווית. אני חוזרת על הצעתי ואגב יש לי עיתון מקומי ביד ממש כמעט בלעדית עבורך! כך שההצעה פתוחה אם יש לך שאלה ספציפית אוכל להביט בו ולשלוף אפילו מחירים. ויש בו גם מודעות יד שנייה. אז אם יש לך שאלה - אני כאן.

ראשהעין

New member
../images/Emo51.gif

אנחנו עכשיו בשבוע של סיורים במודיעין, בודקים גם פרויקטים חדשים מקבלן וגם דירות יד שנייה. בינתיים אין לי שאלות מיוחדות, רק הבנתי שיש שכונה שגובלת בבית העלמין, אולי במקרה את יודעת מה שמה? מי יודע, אולי יבוא היום ונהיה שכנות...

רחלילי

New member
האמת

אני לא יודעת איזו שכונה גובלת במודיעין טוב שאתם מסיירים אני ממליצה לכם לבוא ביום שישי להשיג מקומון להריח קצת את האווירה ביער ו/או יום חמישי ערב יש כאן שוק גורמה ויין נחמד בו תוכלו גם להתרשם קצת מהאוכלוסיה רצוי לבקר גם במרכזי הקניות ולהתרשם מחוסר מקומות החניה (מקווים שזה זמני ויום יבוא ויהיו קניונים) ולדבר עם אנשים. האמת לדעתי מודיעין מאד צומחת ומתפתחת ואני מקווה שיבוא יום וכל בעיותיה יהיו מאחוריה. מומלץ לנסות לבוא לכאן בשעות שלאחר העבודה לעשות הערכת זמן כמה לוקח לכם מהעבודה לכאן (ולהפך). בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה. ומי יודע?!

ראשהעין

New member
אולי עוד שאלה קטנה?

מבחינת הכבישים ודרכי הגישה, יש פקקים בבוקר? או בכל שעה אחרת? באיזה בעיות נתקלתם בעיר?

רחלילי

New member
לאן אתם צריכים להגיע ובאיזה שעה? ומ

ומתי באיזה שעות אתם חוזרים ומאין בדיוק? אנו עובדים במרכז ונוסעים לשם בשעותש ונות.

למעלה