מישהו מכיר את... את Tell u about it? אם אני לא טועה יש את זה רק בלייב. מכירים?
S SpectroniX New member 13/1/05 #1 מישהו מכיר את... את Tell u about it? אם אני לא טועה יש את זה רק בלייב. מכירים?
D dun16 New member 14/1/05 #3 כן שיר נחמד... למרות שאני לא ממש אוהבת שירים בלייב... כי הם תמיד באיכות גרועה ושומעים את הקהל ברקע והכל... אני מעדיפה את השירים כמו שהם מוקלטים או הכי הרבה אקוסטיים למרות שיש שיר בלייב שאני ממש אוהבת של מישל: On The Train
כן שיר נחמד... למרות שאני לא ממש אוהבת שירים בלייב... כי הם תמיד באיכות גרועה ושומעים את הקהל ברקע והכל... אני מעדיפה את השירים כמו שהם מוקלטים או הכי הרבה אקוסטיים למרות שיש שיר בלייב שאני ממש אוהבת של מישל: On The Train
S SpectroniX New member 14/1/05 #4 וואלה, לא מכיר. שיר חדש? אני דווקא אוהב שיש את הלייב. עוד גרסא לשיר, בלי כל הפילטרים שהם מעבירים את השיר עד שהוא מגיע לדיסק.
וואלה, לא מכיר. שיר חדש? אני דווקא אוהב שיש את הלייב. עוד גרסא לשיר, בלי כל הפילטרים שהם מעבירים את השיר עד שהוא מגיע לדיסק.
D dun16 New member 14/1/05 #5 אני לא חושבת שחדש... שמעתי אותו מלפני כמה שנים למרות שלא באיכות מי יודע מה... תנסה.. אגב שמעת את All You Wanted בגירסה מההופעה של אוקסיג'ן? זה ממש יפה לדעתי
אני לא חושבת שחדש... שמעתי אותו מלפני כמה שנים למרות שלא באיכות מי יודע מה... תנסה.. אגב שמעת את All You Wanted בגירסה מההופעה של אוקסיג'ן? זה ממש יפה לדעתי
S SpectroniX New member 14/1/05 #6 אם שמעתי? פרסמתי פה הודעה שקוראת לכולם לשמוע אותו. ביצוע מצוין, השיר נשמע שונה לגמרי. ממש מוצלח. יש שם גם שיר 6 heartshape box גם נחמד. תנסי...
אם שמעתי? פרסמתי פה הודעה שקוראת לכולם לשמוע אותו. ביצוע מצוין, השיר נשמע שונה לגמרי. ממש מוצלח. יש שם גם שיר 6 heartshape box גם נחמד. תנסי...
D dun16 New member 14/1/05 #7 אהה אופס ../images/Emo10.gif סליחה, יש לי טווח זיכרון קצר מאוד לפעמים... שמעתי... אני אוהבת גם את השיר של נירוונה אז זה היה שווה לשמוע את מישל שרה אותו...
אהה אופס ../images/Emo10.gif סליחה, יש לי טווח זיכרון קצר מאוד לפעמים... שמעתי... אני אוהבת גם את השיר של נירוונה אז זה היה שווה לשמוע את מישל שרה אותו...