מישהו מכיר את...

opherk

New member
Deep Purple ובלוז, זה כמו יפה

ירקוני ומטאל.......
מה אתה רוצה לדעת עליהם?

opherk

New member
תקנה אותו !! שווה כל גרוש. אבל אם

אתה מתעקש, בכל תוכנת הורדת mp3 תוכל לעשות זאת (kazaa, audiogalaxy, winmx) אני שמח שצעירים כמוך אוהבים כזה חומר (האלבום יצא לפני 34 שנים!!). זה מוכיח שלרוק הקלסי אין תחליף. תהנה עופר

genghis

New member
או בהחלט...

דיסק מופלא. רוק קלאסי וטהור. יש לי די הרבה שירים שלהם על המחשב אבל מצטרף לדעתו של עופר.. יש דיסקים שפשוט חייבים לקנות... איתי אגדת ריצ´י בלאמור נמשכת...

אחי, הם פשוט ג-ד-ו-ל-ים!!!

תשמע לדעתי זה הדיסק הכי תותח שלהם דבר שני , בן כמה אתה? דבר שלישי , ריצ´י בלאקקמור תותח דבר רביעי , אני יודע לנגן ולאלתר המון שירים שלהם בחשמלית שלי , אני הכי אוהב לאלתר דווקא אותם והדיסק שאחרי הזה הכי טוב , זה משין הד , אתה לא חושב כך?

ועוד משהו....

אחי יש לי שאלה , אני יכול להוריד דיסקים בקאזה ובאודיו גלקסי בתור קובת אחד? כאילו אני מוריד קובץ אחד שהוא למעשה הדיסק ואז יורדים לי כל השירים של אותו דיסק? אם כן אז איך? ותודה מראש אחי!!

genghis

New member
תשובות ומחמאות

התשובה לצערי היא - לא - צריך לשבת להוריד אחד אחד. אני כרגע באמצע הורדת כל השירים של הלהקה - ובגלל שקאזה תוכנה בלאי בצורה שלא תאמן ובעיקר בגלל החיבור 36K הדרעקי שלי אני לא כלכך מתקדם. בלי שום קשר אני כנראה אקנה את ה DVD של ההופעה כנראה IN ROCK או הופעה אחרת (הייתה אחת שהוקלטה בלונדון -גני אלברט? כמדומני?) בכל מקרה, אני בן 18. ועוד דבר - אם אתה בקטע של גטרות ורוק קלאסי יש לי כמה המלצות אליך: סטיב ואי (לא רחוק בסגנונו מבלאקמור) מארק נופפלר (אותו תזהה מיד - הפך את דייר סטרייט לאחד מהרכבי הרוק המופלאים ביותר לדעתי), ג´ון פאטרוצ´י (הרבה יותר מטאלי - כשרוני בצורה שלא תאמן - הטופ), ג´ו סאטריאני (ו-י-ר-ט-ו-א-ז! פשוט תותח) ואת: *קלאפטון (שים לב! לא אריק ג´ונסון! - שגם הוא גיטריסט משובח !) - בלוזיסט - מה אני מספר לך בכלל... *גימי פייג´ (נו באמת..) * אדי ואן הלן *ג´ון מקלפלין * טד נגנט * דייוויד גילמור *בריאן מאי (קווין?) אתה בטח מכיר. איתי. רק קלאסיקה. (פעם אחרונה שניגנתי הייתה בכיתה ג´ - אורגנית)

וואוו תודה אחי!

אני בן 15.. קצת יותר קטן.. תשמע חלק מהגיטריסטים נאי מכיר כמו ג´ימי פייג´ מלד זפליןן ודיויד גילמור ואת גם ג´ו סטריאני השליט!!! וגם סטיב וואי. רק יש לי עוד בקשה אחת פי3ית.. אתה יכול לרשום את שמות הגיטריסטים הבאים באנגלית?: ג´ון מקלפלין , מארק נופפפפלר, ג´ון פאטרוצ´י, טד נגנט, אדי וואן הלן בתודה רבהרבה מראש

genghis

New member
קבל...

בבקשה: ----------- Eddie Van Halen ניגן בואן הלן John McLaughlin Mark Knopfler דייר סטרייט John Petrucci דרים תיאטר ועוד מספר גיטריסטים גדולים: ------------------------------ Jerry Garcia גרייפול דד JEff back ניגן - יארד בירדס David Gilmour פינק פלויד Stevie Ray Vaughan Kirk Hammett מטאליקה Eric Johnson Steve Morse Keith Richards רולינג סטונס. לעניין הגיטרה - אין לי מושג - לא מתמצא בכלים - פשוט נהנה לשמוע. אם אתה נגן וצריך עזרה מקצועית www.playguitar.co.il איתי.

תודה אחי!

פשוט רציתי להוריד שירים שלהם בקאזה אם אתה צריך עזרה אז תשאיר הודעה בפורום או תשלח הודעה במסרים צ´או ותודה

genghis

New member
לבריאות

מכיר את הבעיה. מישהו ממליץ לך על משהו ופתאם אתה מגלה שבמקור זה נראה אחרת... איתי.

הודעה לעופר ולגנג´יס

תשמעו הבנתי שאתם מאוד מבינים בתחום הבלוז והג´אז.. עכשיו אני רוצה שתגידו לי אם הגיטרה שיש לי מתאימה לבלוז ולג´אז.. הגיטרה היא של YAMAHA והדגם הוא PACIFIC112M תודה. נ.ב. בטוח שאין אפשרות להרויד דיסקים בתוכנו ת האמ פי שלוש? זה לא שנאי לא מאמין , פשוט אני חייב תדיסקים האלה... ואם השם שלך הגיטרה לא עוזר לכם , אני יעלה תמונה של הגיטרה שוב תודה

למעלה