מישהו מכיר גור/ה דמוי סיאמי שמחפש בית?

עומר TT

New member
מישהו מכיר גור/ה דמוי סיאמי שמחפש בית?

אין צורך שיהיה גזעי וגם לא "גזעי", ומעדיפים לא לשלם למרביען זה או אחר, אבל ישנה בקשה ספציפית מטעמי נוסטלגיה לסיאמי/ת (גם רגדול אפשרי, אבל זה אני כבר לא מאמין שיהיה בעמותה מחפש בית).
אשמח להפניה.

*מכיר את כל הטענות על נושא הגזעים, ואני גם מסכים איתן, אבל מאחר והחתול לא בשבילי ואני רק עוזר לחפש, אני לא יכול לענות בשם האדם המאמץ לטענות אלה.

רוןרי

New member
תבדקו בעמותות יש המון חתולים דמוי

גזעי וגם גזעיים שננטשים.

לא לאימוץ אבל יש לנו בשכונה שני חתולים

צעירים אחים (חתולי רחוב) שהם כנראה הכלאה עם חתול גזעי כלשהו. אחד מאד פרוותי והשניה מאד מזכיר סיאמי/רגדול. פנים לבנות, מסכה שחורה, גוף לבן וזנב שחור עבה ממש ופרוותי.
אבל הם חתולי רחוב. לא לאימוץ. ככה שאפשר אולי למצוא משהו דומה.
ביד2 יש שני גורים "דמוי סיאמים" לטענתם. ימסרו יחד. ועוד חתולה ביאמית בוגרת למסירה.

Yukita

Active member
מנהל
ביד2 צריך לוודא שלא מדובר בהמלטות ביתיות

מאלה צריך להימנע.

עומר TT

New member
בדיוק

יש שם כמה וכמה סיאמים למכירה ולהערכתי אף אחד מהם לא מתועד, שזו תעשיה שאין לא לי ולא למי שהחתול עבורו רצון לעודד.

Yukita

Active member
מנהל

כל הכבוד לכם.
&nbsp
בעיקרון, לבקשה כזו שלך צריך בעיקר סבלנות ונכונות לבקר בעמותות. אולי גם לא להתעקש על גור צעיר יעזור. רבים מאלה שבעמותות ובהסגרים כלל אינם מפורסמים ולכן ביקור הוא התשובה. מההסגרים מפרסמים רק מתנדבים שמצליחים להכנס לשם. גם יתכן שבביקורים המאמץ הפוטנציאלי יתאהב דווקא באחד שלא מזכיר כלל את הדרישות המקוריות - וזה בסדר גמור, כי מה שחשוב הוא מה שרואים בעיניים, לא סט מוגדר מראש.

לא למכירה. יש שם למסירה

איזו עמותה שמוסרת שני גורים יחד. אולי סיאמי מעורב (לא ממש נראים גזעים) אבל מפורסמים בקטגוריה סיאמי.
ואחת חתולה בוגרת שנראית לגמרי סיאמית.
לדעתי אין בעיה עם קניית המלאה ביתית אבל כל אחד לקבוע בעצמו לעצמו את החלטותיו.

למעלה