מישהו מכיר הרופא סיגל ליברנט מנתחת במידקל סנט

עליזה59

New member
מישהו מכיר הרופא סיגל ליברנט מנתחת במידקל סנט

ואם ישנם רופאים אחרים טובים שמה , אני יודעת שאבינוח הוא מספר אחד אבל מי יבוא שני נכנסתי לאתר של מידקל וחיפשתי רופאים שמבצעים ניתוחי טבעת אבל לא מכירה מי טוב ומי פחות , אם מישהו יכול לעזור לי .... תודה רבה

אופירA

New member
מנהל
יש רופאים שמבצעים טבעת

יש באסף הרופא - כל המחלקה הבריאטרית זה רק טבעת.
יש ד"ר סובחי באיכילוב.
יש עוד - ואני לא ממליצה על אף אחד.
כי בטבעת מצליחים אם עובדים איתה נכון, ואת העבודה של איכילוב אני לא כל כך אוהבת, הגם שזה לא גרוע במיוחד.
למה את לא רוצה ניתוח אצל ד"ר אבינוח? רק על הידיים שלו אני סומכת.

כמובן, על ההצעות והדעות והרעיונות שלו אין לי שום דבר חיובי להגיד ויש לי המון צעקות. אז אני מאוד בעד שייתנו לידיים שלו לעבוד, ולא יקשיבו לדעות שלו על הרזיה.
הדרכה על עבודה נכונה עם טבעת - רק כאן ובאתר "טבעת" שבחתימתי.

עליזה59

New member
להפך אני מעדיפה אבינוח אבל ההמתנה אצלו לוקחת

הררבה זמן רובין אמרה לי שבוא תפוס עד יולי ואז אני מחפשת מישהו טוב ושיקח לי חודש זמן מקסימום לעשות את הניתוח. אני מיואשת לא יכולה להירגע כל הזמן חושבצ על הניתוח ולחוצה מתי זה יסתיים בהצלחה אני מאמינה שישנם רופאים טובים שגם יעשו עבודה טובה.

אופירA

New member
מנהל
תבקשי ממנה לעמוד ברשימת המתנה

במקרה שמתבטל תור.

הבעיה היא שאת בקופ"ח כללית. בקופ"ח מכבי יש כמה מרפאות ברחבי הארץ עם ד"ר אבינוח, ואפשר להשיג תור מוקדם יותר.

כדי להקדים תור עדיף לשלם באופן פרטי למנתח על ייעוץ, מאשר ללכת על מנתח אחר, פחות מנוסה. בבריאות לא כדאי לקחת הימורים.

טלטול116

New member
ד"ר ליברנט סיגל

ד"ר ליברנט ניתחה 2 חברים טובים שלי , ניתוח שרוול, הם היום מאוד מאוד מרוצים ממנה וקיבלה מהם המון תשבוחות
בהצלחה

למעלה