מישהו מכיר חנות שמוכרת נחשים לייד..

oralkali

New member
מישהו מכיר חנות שמוכרת נחשים לייד..

מישהו מכיר חנות (ורק חנות!) שמוכרת נחשים כמו כרכני תירס צעירים וזולים.. משהו באזור השרון?? כי אני לא מכיר חנויות חוץ מ"הג'ונגל של אלי" והייתי שם.. לא מוכרים שם נחשים.. רק דגים ותוקים וקצת אוגרים.. פעם היה להם חנות אחרת אבל לא היה להם רישיון וסגרו אותה.. אז מישהו מכיר?? ואת כל הדברים האחרים יש לי.. ויש לי שאלה קטנה גם.. אם אני ישים אותו בכלוב גדול?? שמעתי שזה מסוכן כי הוא היה תוקפני או משהו..? זה טוב כי יש לי כלום פשוט ענקי! האקווריום הקודם שלנו.. כי קנינו חדש.. ואני יכול לעשות לו שם גן עדן.. אבל גם לא מוגן.. ויש לי גם מקום יותר קטן.. וגם ממש עוד יותר קטן (כלוב של אוגר XD).. איפה הכי כדאי להשים אותו?? יותר חשוב חנות כי אני מתרוצץ בעולם בלי לימצוא מקום קרוב שיש בו חנויות שמוכרים נחשים (ולא דגים!!)

כן ,"זוארץ-זו" בפ"ת בצומת סגולה .

טל' 03-9048884 יש להם מגוון לא רע ויש שם אנשים שמבינים בזוחלים ויוכלו לכוון אותך נכון . כמו כן יש ברישפון חנות שבעבר החזיקה נחשים ,נדמה לי שהיא נקראת חוות החיות ,זה ממש בכניסה למושב מצד שמאל .

RandomFan

New member
החנות ברישפון לא מומלצת.

שלום. בתור רישפונאי גאה :p אני לא יכול להמליץ לך על חוות החיות ברישפון בשביל נחשים, הם מגדלים שם שני קינגים בלי מחבוא, ולא מתייחסים אליהם מדהים. אבל לעומת זאת בד"כ יש להם עכברים\חולדות קפואות ולפעמים גם חיות, שזה נחמד.

יש חנות מקסימה

בקניון ערים כפר סבא ויש להם כרחן תירס אלא אם כן כבר קנו אותו מאז. אם תרצה אוכל להשיג לך את הטלפון ותוכל כבר לברר איתם הכל.

oralkali

New member
אפשר פרטים..

אפשר את הטלפון של החנות? תודה!! אם יש שם זה יחסוך לי 40 דקות של הלוך חזור

למעלה