מישהו מכיר טכנאי מחשבים לא יקר?

מישהו מכיר טכנאי מחשבים לא יקר?

חיייבת טכנאי מחשבים שיתקן לי את המחשב הוא עובד לי לאטטטטט ונראה לי עומד למות.כנראה זקוק לפירמוט אם אני לא טועה,הילדים ישגעו אותי בלי המחשב אם מישהו מכיר טכנאי מחשבים לא יקר אשמח אני מתגוררת בבת ים תודה

נמחקו תגובות...?

היום בבוקר ראיתי תשובות שלכם לגביי טכנאיי מחשבים ומשום מה עכשיו אני לא רואה כלום...ייתכן שנמחקו או שהמחשב עשה את שלו כבר ויש בעיה???

שלום30

New member
בתגובה פורסם מספר טלפון של טכנאי מחשבים פרטי

לא יפרסם אדם מספר טלפון של אדם אחר ללא ידיעתו וללא הסכמתו מכיוון שהדבר עלול להביא לתוצאות לא רצויות. אי לכך מחקתי את התגובה ומכיוון שהיו תגובות לתגובה הנמחקת - הם נמחקו יחד עם התגובה שנמחקה. לדברים כאלה עדיף להשתמש בתיבת המסרים.

A N N 7

New member
שבוע טוב למנהל הפורום../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif שלום30

אני חני ומברכת אותך ואת הצוות החדש. ורק טוב והרבה חיבה ואהדה קיבלתם פורום הכי מדהים . לא וירטואלי ממש חי . אני ביחס לאחרים חדשה כאן . וכולם למען כולם. . אמריקה הגדולה עוד לא עשתה..? את הצעד המדהים של האתר הזה וכמובן פורום זה נתינה מהלב. חני באהבה . וגם מבקשת את עזרתכם..הרבה כוח הרבה עוז במלא המובן תמיד יש יד כדי להושיט. ולקבל .תבורך על הצעד הכי נוגע בסדר היום של המדינה. לך ולצוותעוד תדעו.. ימים טובים . חני כאן.עם כאב וכוח לישרוד

מיננה

New member
בתמימותי פרסמתי../images/Emo4.gif

בתמימותי פרסמתי . רציתי לעזור לא יקרה יותר יום טוב רונית

A N N 7

New member
יש לי בחינם מהבן של המטפלת שלי.

אם את גרה בצפון אז יש לי אפשרות לעזור לך מהבן של המטפלת שלי בבית עוד פרטים אשמח לעזור במסרים אתן לך פרטים? אם רוצה את חני באהבה ושבוע טוב לך בנושה פירמוט..

מלכת הקרח, אולי אוכל לעזור.

תפני אלי במסר אם את עדיין צריכה עזרה בנושא המחשב.

למעלה