מישהו מכיר להקת מחול לגילאי 30+ בנתניה?

prahim123

New member
מישהו מכיר להקת מחול לגילאי 30+ בנתניה?

או משהו שהכי קרוב לנתניה.

משהא11

New member
prahim123לאחר סידרת הכתבות שלפניך נראה לך כאן אתר לריקודי עם

"נדמה לי שאם יש לך שאלות הנוגעות לפורנוגרפיה של נפש האדם תוכלי לקבל כאן תשובות ממקצוענים בעלי שם".
ואם תרצי לקבל תשובה לשאלך תנסי באתר "ארגון הרוקדים" שם עוסקים רק בריקודי עם, כולם שווים, בלי הבדלי מעמד,דת, מין או צבע, שם נותנים כבוד לאדם באשר הוא, שם יש ביקורת עניינית ולגיטימית, בונה ומבוקרת !!
אורי גבעוני

אליק 31

New member
ו, mind you, אלה הם שני החברים

הכי טובים שלו, ב 15 השנים האחרונות.

משהא11

New member
אליק ידידי,לא יאוש חלילה !! תמיהה וחוסר הבנת הנכתב והכוונות

דרכינו נפגשו על הפרקטים ברחבות הריקדוים. נוצרה חברותה וכימיה למרות הבדלי השקפות עולם, וסיגנונות ביטוי. המחנה המשותף שגרם לקשר שלנו היה האהבה לריקודי עם ולהוואי שנרקם סביב לו.
הרבה שעות יחד, גיל מבוגר קרוב, שיחות וסיפורים אישיים מהעבר, ניתוחים מהווה ואינטרסים משותפים שגרמו לנו לנסות ולהשפיע על אופי ההרקדות בהן השתתפנו, יצרו שיתוף פעולה פורה ומשפיע ("הטרויקה" - סש"י, רק דן, אליק ומשהא), בחלקו אפילו כאן בפורום. מרבית הכתבות והביקורת שלי כאן הייתה לא על תוכן הכתבות שלכם אלא על הסיגנון. הכוחניות.
תמיהתי היא על כך אליק יקר, שקודם, משך שנים, לצד כתבות בונות ומשפיעות "ירקתם לבאר שממנה שתיתם משך שנים" ועכשיו שהבאר יבשה אתם זורקים לתוכה אבנים כשאין אפילו קרקעית לבאר אלא תהום פעורה.
בינתי לא מצליחה למצוא הסבר לכך !! אולם יאוש ?? זה לא הסיגנון שלי !!
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

25307yosef

New member
אין ספק שיש צדק רב בדבריך מר אורי גבעוני

הפורום הזה כבר ממזמן לא פורום של ריקודי עם, חבל...

וחבל הרבה הרבה יותר שאין גם שום פורום אחר לריקודי עם. הפייסבוק המסורבל והמשעמם לא יכול לשמש כתחליף לפורום אמיתי שפתוח לכל, חבל...

וחבל הרבה הרבה הרבה הרבה יותר שאין עם מי לדבר וכולם בוחרים למלא את פיהם מים ושותקים כמו דגים כאילו הם עובדי שירות הביטחון הכללי.

אבל למרות כל זאת, רבים מהעוסקים בתחום נכנסים מדי פעם לפורום הזה על מנת להתעדכן במידע חדש שאותו לא יוכלו למצוא בשום מקום אחר ואף לא בפייסבוק המשעמם. לכן לעניות דעתי יש עניין להנהלת תפוז להשאיר את הפורום הזה כפי שהוא ולא לסגור אותו מאחר והכניסות לפורום מכניסות כסף לתפוז.

אל תחשוב שאתר ארגון הרוקדים הוא המקום לקבל מידע על להקות המחול כי הוא לא!. אם באתר ארגון הרוקדים היה מידע על להקות המחול הייתי נכנס לשם מדי יום ואני לא!

25307yosef

New member
יש לך את להקת תות שדה רמת השרון של רן הירש

יש גם להקת 30+ נוספת של רן הירש של איזו מועצה אזורית באזור עמק חפר ו/או חוף השרון.
וגם את להקת המחול 30+ של העיר הרצליה של טוביה טישלר.
וגם בגבעתיים יש להקת 30+ של עמוס קב.
וגם בפתח תקווה יש להקת 30+ של טוביה טישלר ו/או בארי אבידן (אולי שתי להקות של 30+)
בקרית אונו יש להקת 30+ של גיא בוסתן
בחולון יש להקת 30+ של ליאור תבורי
בחיפה יש להקת 30+ של בארי אבידן.

*****טל"ח******

אינני בקשר יותר עם איציק כהן מצבעי מחול חדרה, אבל לפני כשנתיים (2013) הוא אמר לי שהוא רוצה להקים להקת 30+ והוא אף הקים להקה שכזו בעיר חדרה עם שלמה חזיז ז"ל. כך שכדאי לנסות לבדוק גם אצל איציק כהן בחדרה. לפני שהוא לקח את שלמה חזיז ז"ל, הוא התכוון דווקא לקחת את עמוס קב, כך שיתכן ואולי יש שם כיום להקת 30+ של עמוס קב

מספר הטלפון של איציק כהן מופיע באתר רוקדים של ירון מישר.

prahim123

New member
תודה רבה. האם ידוע לך איזו מועצה אזורית בעמק חפר?

לדעתי זה הכי קרוב לנתניה.

תודה

למעלה