מישהו מכיר מזון לחתולי רחוב בשם Daily Cat ? שקים של 17 קילו.. רוצה לדעת מה איכותו
ל לימבו תינוקות New member 18/7/16 #1 מישהו מכיר מזון לחתולי רחוב בשם Daily Cat ? שקים של 17 קילו.. רוצה לדעת מה איכותו
dimitrygo Active member מנהל 19/7/16 #2 איכותו ירודה ביותר - 24% חלבון ו-8% שומן זה מתחת לדרישות הנינימיליות.
ל לימבו תינוקות New member 19/7/16 #3 סבבה תודה, הוא עולה 80 שקל ל- 17 קילו זה למה התעניינתי . מכיר מזון בשם nrg , יודע משהו על האיכות שלו? ומזון בשם אוליבר?
סבבה תודה, הוא עולה 80 שקל ל- 17 קילו זה למה התעניינתי . מכיר מזון בשם nrg , יודע משהו על האיכות שלו? ומזון בשם אוליבר?
dimitrygo Active member מנהל 19/7/16 #4 NRG כניראה מיוצר ע"י צמח תערבות כמו הרבה מזונות אחרים שנמכרים בארץ. לא משהו מיוחד. אוליבר זה סיפור קצת אחר, זה מזון תוצרת איטליה ועל פניו הוא יחסית טוב אבל אני לא כ"כ סומך על מה שרשום עליו.
NRG כניראה מיוצר ע"י צמח תערבות כמו הרבה מזונות אחרים שנמכרים בארץ. לא משהו מיוחד. אוליבר זה סיפור קצת אחר, זה מזון תוצרת איטליה ועל פניו הוא יחסית טוב אבל אני לא כ"כ סומך על מה שרשום עליו.
ל לימבו תינוקות New member 19/7/16 #5 תודה.מצרף את הכתוב על שק NRG מה דעתך? הוא באמת מיוצר ע"י צמח תערובות. אני מאכיל כרגע ב-בלו קט, איך הוא בהשוואה אליו?
תודה.מצרף את הכתוב על שק NRG מה דעתך? הוא באמת מיוצר ע"י צמח תערובות. אני מאכיל כרגע ב-בלו קט, איך הוא בהשוואה אליו?
dimitrygo Active member מנהל 19/7/16 #6 על פניו הוא קצת פחות טוב כי יש בו רק 28% חלבון ו-12% שומן לעומת 30% חלבון ו-13% שומן בבלו קט. בפועל קשה לדעת אם הם באמת שונים.
על פניו הוא קצת פחות טוב כי יש בו רק 28% חלבון ו-12% שומן לעומת 30% חלבון ו-13% שומן בבלו קט. בפועל קשה לדעת אם הם באמת שונים.