מישהו מכיר מחשבון pot odds חינמי?

Elad Almighty

New member
מישהו מכיר מחשבון pot odds חינמי?

כזה שמתלבש על התוכנה (פול טילט) ומראה לך כל מיני סטטיסטיקות בלייב על כל יד. יש מלא תוכנות כאלה, אבל כולן עולות בסביבות ה100 דולר. מישהו מכיר משהו חינמי ופשוט? תודה.

PokerMarket

New member
מחשבון פוקר מבוסס web

לא מתלבש על תוכנה אבל נוח... http://www.all-in-poker.co.il/98062/מחשבון-סיכויי-פוקר

bang01

New member
pokerstove

תכנה קטנה וחינמית שהיתרון הגדול שלה על כל מני מחשבון מבוססי web זה האופציה להכניס גם טווחים ולא רק ידיים ספציפיות. יש גם אופציה ליד רנדומלית, אבל זה פחות שימושי.

Elad Almighty

New member
נראה סבבה

רק חבל שלפי מה שהבנתי צריך להזין את הידיים בצורה ידנית. אני אוריד בכל זאת. תודה

bang01

New member
אתה לא חייב להזין את הידיים בצורה ידנית

אם תלחץ על הכפתור "player 1", "player 2" וכו', יפתח לך חלון שבו אתה יכול בכרטיסיה הראשונה להזין את היד מתוך רשימה של קלפים, ובכרטיסיה השניה יש לך אופציות יותר מתקדמות של טווחים. בכרטיסיה השנייה אתה יכול לבחור כמה ידיים שאתה רוצה ולבדוק אותם מול יד ספציפית, או מול טווח אחר. לדוגמא, אם אתה מחזיק KK, צמצמת את הטווח של היריב שלך לAA, KK, QQ, JJ, AK ואתה רוצה לבדוק כמה אתה טוב מול כל הטווח הזה ביחד, תזין את היד שלך (KK) ובכרטיסיה השניה (preflop) תבחר את 5 הידיים האלה ותריץ. יצא לך 62.5%, אגב.

Elad Almighty

New member
../images/Emo207.gif לשאלה שלי מאתמול על הבנקרול מנג'מנט

בסוף החלטתי שנשבר הזין והתחלתי לשחק בsng של ה5+0.50. חשבתי שאולי כשהרמה תעלה אנשים יפסיקו להשוות לי עם ידיים הזויות. שימו לב לגרף של הROI מsharkscope. אומנם לא שיחקתי כ"כ הרבה, אז סביר להניח שזה ירד בכמה אחוזים אבל עדיין, מטורף! כ"כ הרבה זמן טחנתי את ה2+0.25 ובלי שום תוצאות והנה, עכשיו אני מתקדם לאנשהו. (ולגבי הסיבה שהROI של ה2$ כ"כ נמוך היא שזה כולל את כל משחקי הsng שלי אי פעם, כולל האלה שבהם חשבתי שלהכנס אול אין עם QJ אוף סוט זה רעיון מצוין)

darkAI

New member
מצד שני - זה גם יכול להיות מזל זמני.

אני מנחש שעוד לא שיחקת הרבה משחקים של 5$. אם אתה משחק עם יותר שחקנים איכותיים, המשחק אמור להפוך ליותר קשה, לא יותר קל. מה גם שאם אנשים משווים עם ידיים פחות הזויות, יש להם גם סיכוי יותר גבוה לנצח אותך. ואל תשכח שיש דונקים בכל רמה. בכל מקרה - על כמה תחרויות זה מבוסס? ויש עידכון? P:

Elad Almighty

New member
לא יודע למה

אבל גיליתי שה5+0.5 הרבה יותר מתאים לצורת המשחק שלי. גם כמה שזה נשמע מוזר- יותר קל לי לבלף בטורנירים האלה אם אני בטוח שלשחקן שמולי אין כלום ולעשות סמי בלוף כשאני חושב שהוא אולי מוביל עלי כרגע. ברמה הזאת אם אני צודק הם בד"כ מתקפלים ואם לא אז הם מתנהגים בצורה שמבהירה לי בדיוק מה מצבי ביחס אליהם. ברמות היותר נמוכות המון שחקנים פשוט משווים בלי קשר לחוזק היד שלהם ואז הרבה יותר קשה לשים אותם על יד. אני בטוח שברמות הבאות זה לא יהיה ככה ויהיו מצבים שאנשים ישחקו יותר טוב ממני, אבל ברמה הזאת בינתים (טפו טפו טפו) הולך לי טוב. בינתיים שיחקתי בערך 30 משחקים והROI עומד על בסביבות 57% בטח זה עוד ירד, אבל אני אשמח להסתפק גם ב30-20-15

למעלה