מישהו מכיר מכונה להכנת עוגיות שנקרא shule?

DKSH

New member
מישהו מכיר מכונה להכנת עוגיות שנקרא shule?

אפשר בבקשה להסביר לי איך להשתמש בה?

לי יש

כלבה שקוראים לה פאקינג שולה... ולא היא לא עושה עוגיות, (רק עוגות) בורחת לפני שהמינעלת תעיף אותי

../images/Emo6.gif זה בדיוק מה שחשבתי כשקראתי את השם באנגלית

שיווו כמה את קרועה, אני מתה עליך. נשקי את פאקינג שולה שלך ותגידי לה שדודה ארי מה זה לא מתגעגעת אליה.... אין אפס- את הגדולה מכולם !!!!!!

noa555555

New member
כל המכונות האלה עובדות על אותו עקרון,

אם אפשר לשים תמונה זה יעזור, אבל בכל אופן: ממלאים את הבצק (שבמקור אמור להיות מיועד לעוגות מכונה, ויש הרבה מתכונים באינטרנט ל "עוגיות מכונה" כך זה נקרא., שמים פיה מתאימה בקצה השני, ולוחצים החוצה על נייר אפייה משומן עוגיות עוגיות, ולתנור. לשים לב לא לשים את זה יותר מדי זמן בתנור כי הן נשרפות מהר. תמונה תעזור כי יש מלא סוגים וצורות של זה. אבל זה העקרון.

kdr

New member
אחותה הגדולה

אימי קנתה אותה בשנת 71, היא עברה אלי בירושה,מאז שנת 71 היא פעילה (המכונה), לכן קראתי לה האחות הגדולה. כל הרעיון הוא להכניס דיסקית ולהבריג למכונה, יש 2 דרגות של כמות הבצק. הבצק הוא למעשה בצק ביחס 1,2,3 300 גרם קמח, 200 גרם חמאה, 100 גרם אבקת סוכר, אפשר להוסיף רום או וניל או קוקוס או בטנים טחונים או מה שבא כדי שהעוגיה תתנתק לבד, יש להפעיל את המכונה על משטח יבש ולהעביר את העוגיה. אני מכין כמה עוגיות עד שנגמר הבצק ומעביר את כולן לנייר אפיה משומן. אפשר לפזר סוכר מעל. אני מחליף דיסקית בכל מילוי בצק, ככה יוצאות כמה דוגמאות.

noa555555

New member
אתה מדבר על קמח תופח או רגיל?

לעניות תדעי התכוונת ל 300 גר קמח תופח, אני מקווה. כמה כוסות זה 300 גר קמח, לחסרי המשקל בינינו? המלצה חמה לחורף - להוסיף גרד קליפת תפוז (רק החלק הכתום בלבד, בלי הלבן שהוא מר). אפשר גם קקאו.

kdr

New member
קמח רגיל

300 גרם זה בערך שליש ק"ג, לא צריך מכון התקנים. כתבתי שאפשר כמה תוספות, אפשר מלאן זברים, קינמון, קליפת תפוז או לימון, שוקולד מגורד בפומפיה ... אין סוף

noa555555

New member
תודה ../images/Emo39.gif

אולי אוציא את המכונה שלי מכלאה בארון באמת.

למעלה