מישהו מכיר עו"ד טוב מאזור המרכז

מישהו מכיר עו"ד טוב מאזור המרכז../images/Emo35.gif

פנתה אלי אישה מראשל"צ שאובחנה כחולת פיברומיאלגיה ומעוניינת להגיש תביעה לביטוח לאומי... מי שמכיר/ה עו"ד שמתעסק בתביעות כאלו בבקשה שיכתוב לי כי אני מהקריות ולא ממש מכירה מאזור המרכז. תודה רבה, שירלי [email protected]

linar1

New member
ביטוח לאומי

שירלי שלום. סליחה, שאיני יכולה לעזור בקשר לשאלתך שהעלת בפורום. אך את הזכרת נושא שגם לי מאוד חשוב וגם אני גרה בקריות, ומאוד הייתי רוצה כבר לגשת לביטוח לאומי עם גיבוי של עו"ד מנוסה בתחום, ואני כבר כמעת שלוש שנים עם המחלה המטורפת הזאת. הכאב אינו מרפה ואני מנסה לחיות חזקה,אבל איני צריכה לספר לך כמה קשים החיים שלנו... אשמח אם יש לך שם של עו"ד שאת ממליצהמה אזור שלנו. איחולי בריאות וכח ממני. סוף שבוע נעים.

לlinar אם את גרה בקריות אז...../images/Emo41.gif

את קודם כל מוזמנת בשמחה להצטרף לקבוצה של חיפה, הקריות והצפון. המפגש הקרוב שלנו ייערך ב14.7 בקרית ביאליק ובמקרה אולי יוכל גם להיות לך לעזר לגבי שאלתך בנוגע לביטוח לאומי. למפגש הזה הזמנתי הדרכה של ביטוח לאומי והיא תענה על השאלות שקשורות לפיברומיאלגיה, קיצבת נכות וכו... את מוזמנת לכתוב לי לאי מייל שלי ואני אתן לך פרטים נוספים. דרך אגב- למפגש יגיע פרופסור בוסקילה או נציג מטעמו לקחת בדיקות דם למחקר הגנטי שהוא עורך (כמובן רק למי שיסכים) שיהייה ך שבוע מקסים, שירלי [email protected]

למעלה