מישהו מכיר עיבודים של אביב גפן או של רמי קליישטן אני מתכוון תווים לפסנתר ולא לגיטרה
S sas123 New member 11/5/03 #1 מישהו מכיר עיבודים של אביב גפן או של רמי קליישטן אני מתכוון תווים לפסנתר ולא לגיטרה
S Snow Yte New member 13/5/03 #2 ../images/Emo26.gif לאביב גפן יש ספר עם התווים של כל השירים מחמשת הדיסקים הראשונים, השם שלו זה השירים האסורים, ואפשר למצוא את זה בכל חנות ספרים.... (אני חושבת... ) וגם לרמי קלינשטיין יש ספר עם תווים אני לא זוכרת מה שמו....
../images/Emo26.gif לאביב גפן יש ספר עם התווים של כל השירים מחמשת הדיסקים הראשונים, השם שלו זה השירים האסורים, ואפשר למצוא את זה בכל חנות ספרים.... (אני חושבת... ) וגם לרמי קלינשטיין יש ספר עם תווים אני לא זוכרת מה שמו....
נ ניריתקיפו New member 16/5/03 #3 אבל בספר של אביב אין עיבודים מענינים רק אקורדים ותוים למלודיה. לעומת זאת בספר החדש (נראה לי) של רמי קליינשטיין יש עיבודים רציניים לשירים שלו. שני הספרים מומלצים
אבל בספר של אביב אין עיבודים מענינים רק אקורדים ותוים למלודיה. לעומת זאת בספר החדש (נראה לי) של רמי קליינשטיין יש עיבודים רציניים לשירים שלו. שני הספרים מומלצים