מישהו מכיר קורס קיץ בתלת לנוער?

guysahaf

New member
מישהו מכיר קורס קיץ בתלת לנוער?

היי! כבר הרבה זמן שאני עובד עם BRYCE והוצאתי מהתוכנה הזאת הרבה מעבר לאנשים אחרים. אני מאוד רוצה לעבור ל-MAX או ל-MAYA, הבעיה שאין מצב שיש לי מוטיבציה לעשות את זה :| אם ככה - מישהו יודע על קורס קיץ בתלת-מימד? לאו דווקא מיוחד לנוער, אבל ככה שאני אוכל בלי בעיה להשתתף בו (אני בן 16). עדיף קרוב לאיפה שאני גר (אזור זכרון יעקב-חיפה וכו'). תודה! D:

guysahaf

New member
זה ככה

אני עכשיו עושה דברים ממש טובים בBRYCE, וזה מדכא אותי מדי להתבלבל בתוכנה חדשה, ולא לדעת מה אני עושה. ואז כשאני כן יודע, שיוצאים לי דברים לא טובים. אני פותח את MAX וזה מדכא אותי. אני יודע, זה דפוק וטיפשי אבל ככה זה. והייתי רוצה קורס מסודר ומאורגן, שיעזור לי להרגיש בשליטה בלמידה הזאת. אז אם מישהו מכיר דבר כזה....

מוטיבציה...

אני מכיר את ההרגשה. זה דומה למה שאני מרגיש כל פעם שנמאס לי ממקס ואני שוקל לעבור לתוכנה אחרת... האמת היא שכמו בכל תחום אחר, תמיד הצעדים הראשונים הם הכי קשים, ואח"כ מתחילים לזרום. לקחת קורס זה פיתרון אחד, אבל אני חושב שאם כבר יש לך רקע בברייס ויש לך דברים מעניינים להראות, אתה יכול אפילו לנסות להתקבל לעבודה בחברה כלשהי בתור מתלמד. לא ישלמו לך הרבה אבל אתה תלמד המון תוך כדי ההתנסות. הפיתרון השלישי הוא להחליט שאתה יושב על התחת ולומד מטוטוריאלים, להשתתף בפורומים ולשאול שאלות בכל פעם שאתה נתקע, כי תמיד יש מישהו שיכול לעזור (אם תלך על מקס אני אשמח לתת לך את המייל שלי ולעזור לך כשאתה נתקע).

למעלה