מישהו מכיר ריקוד/שיר שנקרא

מישהו מכיר ריקוד/שיר שנקרא

סאלי מלי טנצה? או סלי מלי טנצה? ניתקלתי בריקוד בהרקדה אחת בלבד. מישהו מכיר אולי את המילים?

סאלי מאלי טנצה !!!

הריקוד הוא ריקוד זוגות של טוביה טישלר הוותיק והטוב שיש לו ברקורד האישי ריקודים רבים ומשובחים. הריקוד "סאלי מאלי טנצה" הוא שיר אהבה לאישה שכולם אוהבים להיות איתה וגם קצת לרקוד איתה....... הריקוד עבר השתלמות של "ארגון המדריכים" מספר 7 בתאריך 26/11/2001. הריקוד לטעמי מאד יפה ואהבתי אותו מאד. בנוי במקצב אחיד ורגוע ומשלב יפה שיר מצויין של שאול צירלין לצעדים הבנויים עליו היטב. חבל לי ש"כושר ההפצה" של טוביה נחלש לאחרונה ולכן לא זכה הריקוד לתפוצה הראויה והמתאימה לריקוד כה יפה. אתן לו 8.5 ב"סולם מירי" מירי.

האמת שלא נתקלתי בו בשום מקום

חוץ מההרקדה של זאב מלוך. וגם שם בקושי. וכנראה שהריקוד אכן נדיר, עד כדי כך שידיד שלי חשב שאני עובדת עליו וממציאה ריקוד
באמת ריקוד נחמד. אוהבת את הקטע עם הידים למעלה ואת הסיבובים בסוף.

בי

New member
רוקים אותו

ביום שני בטבעון, אצל יאיר הראל רוקדים את הריקוד הזה. מאד נחמד. גם השיר וגם הריקוד.

עוד על סאלי מאלי טנצה !

דינדונית היקרה בקר טוב ! להשלמת תשובתי אלייך על השיר והריקוד. השיר "סאלי מאלי טאנצה" נכתב הולחן וגם מבוצע על ידי שאול צירלין. הריקוד כאמור של טוביה טישלר ואהוב עלי מאד !!! והנה המילים כבקשתך : שם יש אשה אחת יפה, שמלה היא מניפה, רוקדת כמו סופה, מילים, שפתיה לוחשות, רגליה מקישות, את שם אהבתה. פזמון : סאלי מאלי טנצה - כולם קוראים לה ככה, סאלי מאלי טנצה - אף לא לרגע נחה, סאלי מאלי טנצה - כולם רוצים לרקוד איתה. אשה, עולים צלילי מיתר, ומישהו גם שר, קורע בליבו ריקדי הוא שר לה את חייו - ריקדי עד שנאהב, והיא רוקדת לו. פזמון : סאלי מאלי טנצה - כולם קוראים לה ככה...... יום שקט ורגוע לכולנו. מירי.

למעלה