מישהו מכיר/שמע/ראה תערוכה זו

• פותח הנושא neoM
  • פורסם בתאריך

קטיפ

New member
תערוכת_הניקים../images/Emo20.gif

באזזזזז יקר:) תודה,רק עידכון קליל, החלק של גלריה"סימן" ניצל לגמריי:) כך שלעבודות שלום ! סוראליסטי לגמריי לסיים כך תערוכה...אבל זה מה יש:) תודה }{.

אפיפני

New member
מסקרן

איך הגעת לזה? אתה מכיר את האמנית באופן אישי? האם התערוכה הוצגה גם מחוץ לנט? איפה ומתי? אגב במאמק מוסגר: מירב היימן או נועה היימן (חגיגת הסקלרוזה) - הציגה תערוכה בעקרון דומה מאוד בגלריה בשנקין לפני כשלוש שנים, כך שהרעיון אינו מקורי, אבל העיסוק בדמויות הזויות בדויות בנט תמיד מסקרן אותי - אשמח לעוד פרטים ואם אתה מכיר את האמנית באופן אישי, אני אשמח לדבר איתה.

neoM

New member
לא מכיר אותה אישית

אני מבין שהתערוכה היתה בבנין מרכזים ז"ל, אבל לתערוכה שלום. הבנתי שבתערוכה הלא וירטואלית שולבו גם קטעים מתוך הצ'אט עצמו (וואלה). כל המידע הזה קיבלתי מפורום, שקשה לי לקשר להודעה בודדת מתוכו. אם את ממש מעונינת, אנסה לברר אם מי שהמליץ מכיר את האומנית.

SOULIST

New member
דורית גלרמן סבג

..אני מכיר את דורית היטב וגם את תערוכתה זו, כמובן. אם אוכל לסייע במידע נוסף - אעשה זאת בשמחה. כמו כן, אני אפנה את תשומת ליבה להתעניינות שנוצרה כאן לגבי עבודתה.

קטיפ

New member
../images/Emo20.gifאפיפני הנני :)

ובכן, אני האמנית של התערוכה,ואשמח לענות על כל שאלותייך, אני יודעת גם שהייתה תערוכה בבורוכוב,ההבדל בין שתי התערוכות, ששם הצלמת התמקדה בבליינייטים, ובצילומם,ואילו בעבודות שלי, יש ניקים שונים שרובם הגדול הוא ניקים גם מחיי,מהאוטוביוגרפיה שלי,ניקים שאני בראתי ויצרתי, חלקם ניקים שפגשתי....חלקם מעולם לא,כך שהאמת והבדיה מעורבבים כהלכה, כמו כן יש לוגים ןטקסטים.... והצופה "הפשוט" לא אמור לדעת מה כן היה מה אמיתי ומה בדיה והמצאה שלי.. יש כתבה על התערוכה,במוסף גלריה של הארץ מה 13 ליוני. ביי ותודה:) ~~~~~~~~~

קטיפ

New member
תערוכת nicknames../images/Emo20.gif

נאו הקישור לתערוכה זו הוא www.nicknames/dorit-gs.com בקרוב ישולבו גם הלוגים הטקסטים.

אפיפני

New member
שלום דורית שמחה שהגעת לפה

גם אני עוסקת בשנתיים האחרונות במשחקי עיבוד של הוירטואליה לאמנות נהניתי לפגוש סוג של קרבה, הייתי שמחה לשוחח איתך על הנושא אם תרצי.

קטיפ

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifאפפני,בכבוד

אפפני, אשמח לארח אותך בעולמי המציאותי והוירטואלי גם :) את מזמנת לכתוב אלי גם. דורית ~~~~****

neoM

New member
אני שמח, בחיי

קטיפ, אני מבין שבתערוכה הוירטואלית לא קיימים הטקסטים מהצ'אטים. אגב, הריון ולידה - יש תמונות (רק שתד'י, אני לא מבקר אומנות, אבל מבין קצת) מרשימות במיוחד. האם זה נכון לומר, כך לפחות ראיתי, בחלק מתמונות ההיריון יש משחק עם צורות גיאומטריות?

קטיפ

New member
, חן חן :))../images/Emo20.gifneoM

הטקסטים -הלוגים יוספו לתערוכה במהרה , ניאו :) לגביי צילומי ההריון, הצילומים ספונטאניים , במרחב הבייתי -אישי של המצולמים,. המשחק הגיאומטרי שראית אינו מכוון , ואם זה מה שקלטת אז תודה לך על ההשראה:) .

יוסבי

New member
ובכן, כמוצג..

אני מכיר את דורית,אישית. פריט בתערוכה מקושר בדרך כלשהי אלי,כך שהדעה שלי על התערוכה אמנם משוחדת, אבל אני בטוח שלא רחוקה מהאמת. ראיתי עבודות רבות של דורית, ואם להשתמש במונח "מבחן האסוסיאציות" אז המילים הראשונות שתמיד עולות לי לראש כשאני רואה עבודות שלה הן : געגוע וכמיהה. התערוכה עצמה היתה "לא מאופיינת" לדעתי, ז"א שלא התמקדה בנושא מסויים ומצד שני קרוב לודאי שבזה היא בדיוק השיגה את המיקוד. מיקוד מלאכותי בנושא של וירטואליה הוא למעשה חטא לרעיון, אין קו משותף ואסור ליצור אותו. הכותרת שאני באופן אישי הייתי נותן לתערוכה היא "רשימות ורשמים, ענין אישי". מתוך כך שאני דמות וירטואלית ותיקה מאוד (שנים ארוכות, כמעט 10) אני מאוד אהבתי את התערוכה, בעיקר בגלל הכישרון של הצלמת, מבט חיצוני על העולם הזה כבר מזמן אין לי.

chicky

New member
אגב שריפה

לי עבודות התערוכה הראשונה טבעו. הייתי מאוד עצוב. אבל היום יש לי בחדר תמונה שהתעקמה בשל המים ואני - כעבור שלוש וחצי שנים - מתרגל אליה. החורף של שנת 2000

למעלה