מישהו מכיר תיקים ונעליים של CP??

מישהו מכיר תיקים ונעליים של CP??

ראיתי קישור לחנות לכל הרוחות עם מחיר מצויין תיק ונעליים ב 650.. השאלה איך האיכות של זה אם מישהו יודע??

pako27

New member
דגמי זולים וטו לא ...

רוצה זול תקנה.....זה היתרון היחיד............ למען האמת התרמילים החדשים של CP בהחלט איכותיים ומיוצרים במשלוח 2008 מקו היצור של REI (אתר הציוד הענק מארה"ב) ועשו עלי רושם טוב ...לכן אנחנו מוכרים אותם אצלנו ..... אבל הדגמים שצינת הינם ברמה פחותה ובטח הנעלים ........ סה"כ לטיולים קלילים זה יכול להיות סביר.

זול זה ברור..

השאלה איך האיכות.. ואיך זה מחזיק מעמד.. גם סובארו\טויוטה\מאזדה זה זול יחסית למרצדס וב BMW אבל לא פחות טוב ומחזיק מעמד.. איך נגיד האיכות של התפרים ושל הקליפיסים, אני וידע שיש תיקים הרבה יותר יקרים של ה"אלפיניסטים" אבל לא בטוח שמוצדק להוציא על תיק כזה 1000 ש"ח..

pako27

New member
לא יודע מהיכן קבלת את כול המושגים

שבהם אתה משתמש....כגון : תרמילי "אלפינסיטים".... תרמיל מסע איננו קרוב בתכונות לתרמיל אלפיני...אינו בעל אותה מערכת גב, או משקל.....וזה לא קשור למחיר ..... אכן אני מסכים שסובארו, טיוטה וכו זולים ממרצדס (לומרות שסובארו זוכים במירב תחרויות הראלי או מיצבושי ).... סה"כ הייתי מאוד ספציפי וברור - הדגמים שצינת הם ברמה שממש לא מתקרבת לסובארו להבדיל מהדגמים של CP שהם ברמה טובה מאוד..... בנוסף אני ממליץ לך לקרוא קצת יותר על ציוד לפני שתחליט, אולי גם תמצא מוצרים איכותיים ולא יקרים מאלו בהרבה אבל איכותיים יותר......תציץ בדפי העבר בפורום תרמילאים יש שמה הרבה על ציוד ממני ואחרים (לאט לאט גם פה יהיה )...זה רק יעשה לך את כלל הנושא להרבה יותר ברור ....ואמיתי ... או באתר שלי .......לשאלות נוספות אשמח ואשתדל לעזור ......

pako27

New member
הבהרה - תרמילי CP 2008 החדשים

שהם ברמה אחרת מהדגמים הישנים יותר של אותו יצרן (אלו שציינת).... ובאמת אני חייב לפרגן למרבית הדגמים החדישים...... אולי שווה לך לבדוק אודותיהם מאשר הדגמים הנחותים \הישנים ההפרש זניח מאוד. משום מה נעלםחלק מהכתיב .....

pako27

New member
עוד נקודה ----אולי הבסיס הכי חשוב

החטא הגדול שלי בשרשור זה הוא שלא שאלתי לאן פניך מועדות (איזה סוג טיול , יעד וכו' - פורום ד.אמריקה אני מניח שלשם אתה נוסע )............. שים לב הנעל איננה אטומה למים......יש אזורים בדרום אמריקה שרצוי שתהיה אטומה....... אשמח לשמוע על הצרכים שלך למסע ....אני חושב שכך אתן מידע יותר ספציפי ומדויק ... מצטער

אתמול הלכתי לחנות..

לשמוע לגבי המבצע.. כי אני בד"כ מאמין שמה שקונים בזול בסוף עולה ביוקר.. ויש שם שני מוכרים מאוד נחמדים ושרוצים לעזור לך והכל.. והוא בעצמו אמר שהמבצע הזה נגמר לא מזמן ובשביל דרום אמריקה זה גם ככה לא מתאים אלא יותר אולי להודו.. לגבי נעליים הוא אמר לי שצריך למדוד ולראות עם מה הכי נוח בין אם זה אטום למים או "חצי" אטום שזה ממש אטום לאחר 15 דק' הליכה בעשב רטוב נגיד.. לגבי תיק התכוונתי אלפיניסטים כי יש חברה כזאת "ALPINE" (מקווה שרשמתי נכון) שהתיקים שלהם עולים סביב 1000 ולהכם התכוונתי במרצדס... ולגבי הטיול שלי.. מתכנן להתחיל בתחילת נוב' בבואנוס משם לרדת למטה דרך צי'לה או פטגוניה ולעלות מהצד השני (כל צד חודש-חודש וחצי) ואז לקראת אמצע פבר' להגיע לברזיל לקרנבל כנראה בסלבדור אלא אם יש המלצות אחרות למקומות פחות אלימים אבל שעדיין נהנה.. ואז או לחזור הביתה או להחליט אם להמשיך לבולביה פרו ואקוודור לעוד כ-3 חודשים אני משער... ובכלל אם יש המלצות לגבי המסלול שלי או לתזמן אותו שונה אני ישמח לשמוע.. תודה איש..

pako27

New member
בהחלט יש שם חבר'ה נחמדים

במידה ותרצה עוד מידע אשמח לעזור .....תמיד אפשר להעזר במידע מיקצועי פה ..... או בשאלות על גבי הפורום הזה.......פרט לזה חברי הפורום תמיד נהנים דרכי מהמחירים הזולים בישראל...אבל זה ממש לא המקום לציין מחירים.....

למעלה