מישהו מכיר תרגיל עם נר שפותח את העין השלישית?

elar84

New member
אני לא מכירה תרגיל אבל אצלי זה קרה כשלמדתי רייקי.

kikona126

New member
יש מדיטציה שעושים עם נרות

לא בטוחה אם זה ספציפית פותח את העין השלישית, אבל מדיטציה עושה את העבודה...
במדיטציה של נר מדליקים נר על כיסא בחדר, סוגרים\מעממים קצת את האור בחדר. מתיישבים על הריצפה ליד הכיסה ומתרכזים בלהבה של הנר.
&nbsp
זה קצת מכאיב את העיניים, וכמדיטציה, לדעתי, זה גם מעייף, בעוד שמדיטציות אחרות גורמות להרגשה רעננה יותר...

blackmetal5

New member
אני חייבת לראות דברים מהמימד האסטרלי אך לא מצליחה

יש לי חסימה בעין השלישית כנראה כי לא מצליחה לפתוח אותה וכבר התייאשתי.

kikona126

New member
קודם כל את לא חייבת

את מעוניינת.
&nbsp
אני לא חושבת שזאת הדרך להגיע למימד האסטראלי.
&nbsp
טבל בואי ניקח צעד אחד אחורה.
למה את רוצה לראות דברים מהצד האסטרלי? האם את לא יכולה לראות את אותם הדברים ללא זריקת גוף אסטראלי?
והכי חשוב, מהי זריקת גוף אסטראלי מבחינתך (לא מה שמעת או קראת מאחרים, איזה פרשנות את נתת לזה)
&nbsp
על זריקת גוף אסטראלי הייתי עובדת בדרך אחרת לגמרי. אומנם אצלי הפעם הראשונה הגיעה לבד, אבל יש דרך לשלוט בזה...

blackmetal5

New member
אני רוצה לראות ישויות ולדבר איתן

כדי לראות ישויות צריך עין שלישית פתוחה
אז מה כדאי לי לעשות???

kikona126

New member

או קיי, אז אין קשר בין זה לבין גוף אסטרלי.
&nbsp
את יכולה לנסות לפתח את העין השלישית שלך באמצעות חלימה. ככה אצלי זה פותח.
בקשר ללראות דברים. אני יכולה להגיד לך מנסיון שלא כולם יכולים לראות, וזה לא כי העין לא מפותחת, אלא כי ברגע שאת רואה ישות את מלבישה אותה בתחפושת, וכך גם הדיבור, אנחנו לא מדברים איתן. התקשור איתן עובר בהרגשה במחשבה.
&nbsp
נסי במשך מספר לילות לבקש לפני השינה להפגש עם המורה הרוחני שלך. הוא גם ישות. תתחילי קודם כל איתו, תתחילי להרגיש את התחושות, אם ישנה תחושה של פחד אז אל תשארי בכוח. יכול להיות שלא תראי אותו במו עיניך, אלא רק תשמעי קול מעומעם.... וזה בסדר.
&nbsp
יש לי משהו ספציפי שאני יודעת שהו מצליח, אבל כשאני עושה אותו יש לידי ישות שומרת... וזה משהו שלמדתי עם המורה הרוחני שלי (שהוא בעצמו ישות ולא מישהו מהעולם הזה, לא היה לי אף פעם מדריך פה...)
&nbsp
דרך אגב, אופציה נוספת לפתוח את העין השלישית היא לגרות אותה. כלומר לקרוא חומר בנושא. אני קראתי את הפליאדות לפני מספר חודשים והפסקתי מאחר והרגשתי שזה פתח אותי יותר מאשר הייתי מוכנה להפתח. (ואני גם ככה מאוד פתוחה לקבלת מסרים)

blackmetal5

New member
מזאת אומרת לפתוח עין שלישית באמצעות חלימה?

אמרו לי שיש לי חסימה בעין השלישית ואני מאוד רוצה לראות ישויות ספציפיות ולדבר איתן
וקראתי חומר בנושא העין השלישית ולא הרגשתי שזה מגרה אותה...
אשמח לשמוע איזו טקטיקה את חושבת שאני צריכה לנסות

kikona126

New member
אני התחלתי לתקשר באמצעות חלימה

רק לאחר מכן למדתי להעביר את זה לזמן העירות.
אבל זה תהליך, זה לא משהו שיקרה מהיום למחר... זה יכול לקחת זמן.
&nbsp
למה את רוצה לדבר עם ישויות? בקשר ללראות, שוב, אל תנסי לראות תנסי להרגיש ( גם לא לדבר... להרגיש) כשאנחנו רואים אנחנו מלבישים עליהן תחפושות, אנחנו רואים אותן איך שהעיניים שלנו מאפשרות לנו, והראיה שלנו עם שימוש בעיניים, היא ביקורתית.
&nbsp
ניסית ללכת לקורסים שאנשים מעבירים?
&nbsp

blackmetal5

New member
קרה לי שישויות באו אלי בזמן חלימה וראיתי אותן בחלום

וניסיתי לזמן ישויות בעבר אך לא הצלחתי להרגיש משהו.
ואני לא יודעת איפה למצוא קורס כזה שיעזור לי לראות ישויות ואני לא צריכה קורס תקשור רגיל כי כבר ניסיתי קורס תקשור בעבר וזה לא עזר ל לפתוח את העין השלישית.
חשבתי להשתמש בחלומות צלולים כדי לזמן ישויות בחלום אך לא הצלחתי להכניס את עצמי לחלום צלול למרות שכשבאו אלי ישויות בחלומות ראיתי אותן מצויין

blackmetal5

New member
ואני רוצה לדבר עם ישויות כדי שיעזרו לי ויתנו לי מידע ולהיות

איתן בקשר

kikona126

New member
הבנתי

ולמה דווקא הן צריכות לעזור לך?
למה להיות בקשר עם ישויות חיצוניות ולא עם בני אדם פה, שגם הם בעצם ישויות?
&nbsp

blackmetal5

New member
ישויות יודעות הרבה דברים שהבני אדם לא יודעים

ואני האמת לא חובבת בני אדם ואני לומדת מיסטיקה ואני רוצה שיכולת להיות בקשר עם ישויות תהיה אחת מהיכולות המיסטיות שלי.... אז מה את ממליצה לי לעשות?

kikona126

New member
כשלב ראשון?

אני מאמינה שמיסטיקה ורוחניות הולכים ביחד.
שבן אדם בשביל לא ללכת לאיבוד בתוך העולם המיסטי שאין ללא גבול (ראיתי דברים... הוא באמת ללא גבול) צריך להיות חזק רוחנית. חזק רוחנית אומר לחיות קודם כל בשלום עם עצמי וגם, ולא לשכוח, עם הבריות.
&nbsp
תראי כמה קל היה לערער בך את הביטחון שאיזה מישהו אמר לך שהעין השלישית שלך סגורה. האם זה שרואה רואה אמת? את יודעת כמה אנשים ניסו בעבר להגיד ולהראות לי שהם ברמה רוחנית יותר גבוהה משלי? ניסו להגיד לי מה לעשות ואיך לעשות, כשכל הדרך שלי היה לי מורה רוחני מדהים שהיה מגיע כל לילה ללמד אותי. ולפני כשנתיים הגעתי למישהיא שלא ידעתי שהיא מתקשרת והיא הסתכלה עלי בפליאה ואמרה לי ״אני מרגישה ממש כבוד שבאת לפה, בן אדם ברמה רוחנית כל כך גבוהה כמו שלך״ ויצא לי לדבר איתה על התקשורים, כי אני סוגרת את עצמי והיתה לי הרגשה שאני לא מצליחה להפתח שוב, והיא אמרה לי משהו מאוד יפה ״את לא מתקשרת כי אין לך בזה צורך, כי את יודעת להקשיב לסביבה וליצור את העולם שלך״ (דרך אגב היא לא היחידה שאמרה לי את זה, וכל פעם שאומרים לי את זה אני מופתעת מחדש, כי אני רואה בעצמי את האדם הפשוט, וזה מי שאני למרות כל מה שאחרים יגידו)
ולמה כל הסיפור הזה? בשביל להסביר לך שבעולם הזה של המיסטיקה יש אנשים, שהם בני אדם כמוני וכמוך, והם אומרים דברים, ולפעמים הם אומרים ועושים דברים כדי לשמור על המקום או הסמכות שלהם. קודם כל תכירי במי שאת קבלי את עצמך כמו שאת, ומפה תלמדי לקבל את הסביבה כמו שהיא על כל המגרעות שלה.
&nbsp
אני כן הייתי מנסה להתחיל לתקשר בחלום, למרות שהרבה יגידו שזה לא בטוח (פשוט אל תסגרי חוזים בחלומות) תכיני לך מחברת, בה תכתבי כל בוקר את החלום שלך, תנסי גם לפרש אותו, להבין את המסרים שמגיעים. חשוב לכתוב תחושות, ואם החלום הוא שונה מבחינת הראות שלו (האם החלום התרחש בתוך טלויזיה, האם החלום קפץ (כמו שהתדר בטלויזיה קופץ) האם הקולות של האנשים נשמעים מרוחקים? אחרי שבוע של חלומות תתחילי לזמן לך את המורה הרוחני שלך, תבקשי לדבר איתו, לעבור שיעור רוחני, אולי אפילו לבקש ממנו שיעזור לך לפרש את הסמלים בחלומות שלך (דרך אגב ככה אני הכרתי אותו, הוא הופיע לי בחלום מעליות שלי, והסביר לי על הנפילה והעליה החדות...)

kikona126

New member
דרך אגב

את מכירה את הסיפור על ארבעה שנכנסו לפרדס?
במידה ולא תחפשי באינטרנט. וכמובן לחזור עם מסקנות!

blackmetal5

New member
איך זימנת את המורה הרוחני?

והאם אפשר לזמן כל ישות ולא רק את המורה הרוחני בחלום?
אגב- ניסית חלומות צלולים?

kikona126

New member
כן לכל השאלות

איך זימנתי את המורה הרוחני? פשוט שמתי לב שהוא נמצא בחלומות, פתאום הייתי מודעת אליו. ובסוף כל חלום היינו יושבים על ספסל ומדברים על המסקנות מהחלום...
&nbsp
כדי לזמן כל שצריך לעשות הוא לבקש.

blackmetal5

New member
את יכולה להסביר לי בבקשה איך את מכניסה את עצמך לחלום צלול?

kikona126

New member
יש פה פורום בשם חלומות צלולים

כתוב בו איך עושים את זה אם לא בהודעות מהשנה אז תבדקי הודעות מלפני 9 שנים.
&nbsp
לי קצת קשה להסביר כי הרבה דברים פשוט קורים לי ללא רצון מוקדם שלי.

blackmetal5

New member
יש לי קטע כזה

שכשאני קצת ישנונית ושוכבת במיטה ועוצמת את העיניים פתאום אני מתחילה קצת להירדם ומתחילה לראות כל מיני דברים ואז מרגישה שאני יכולה לשלוט בחלום.... את חושבת שאני יכולה ככה להכניס את עצמי לחלום צלול?

למעלה