מישהו מכיר תשיר...? שיש בו את המילים I AM THE DIVA או משהו כזה....?
P PoolooP New member 28/3/06 #2 בבקשה ../images/Emo13.gif Club 69 ft. Kim Cooper - Diva ואם אפשר להמליץ על גרסא: Club 69 ft. Kim Cooper - Diva (Elad Aviv Remix)
בבקשה ../images/Emo13.gif Club 69 ft. Kim Cooper - Diva ואם אפשר להמליץ על גרסא: Club 69 ft. Kim Cooper - Diva (Elad Aviv Remix)
P PoolooP New member 28/3/06 #7 לא יודע מה את חושבת. . . אבל ווקאל חמוד והמיקס של אלעד אביב גם חמוד, חובבני אבל חמוד..
S SummerNightCity New member 28/3/06 #8 אני זוכרת קטע מעצבן שאי אפשר לרקוד בו, עם איזו זמרת [?] עם קול עוד יותר מעצבן, שאומרת שהיא דיוה והיא אוהבת לעשות קניות. וכל כך לא כיף לרקוד את זה! ואני אחת שמסוגלת לרקוד עם כל דבר.
אני זוכרת קטע מעצבן שאי אפשר לרקוד בו, עם איזו זמרת [?] עם קול עוד יותר מעצבן, שאומרת שהיא דיוה והיא אוהבת לעשות קניות. וכל כך לא כיף לרקוד את זה! ואני אחת שמסוגלת לרקוד עם כל דבר.
P PoolooP New member 29/3/06 #9 יאפ זה זה והיא גם אומרת שהיא אוהבת לעשות פדיקור... או מניקור... נו הטיפול הזה של הציפורניים ...
M m0shit New member 29/3/06 #10 חחח כן זה זה הוא חמוד לא משו ..אבל זה נשמע כמו סיפור כי היא מדקלמת את זה ואז את נרדמת תוך כדי חחחחחחחחחחחח דרך אגב היי אנשושים אני חדשה כאן!
חחח כן זה זה הוא חמוד לא משו ..אבל זה נשמע כמו סיפור כי היא מדקלמת את זה ואז את נרדמת תוך כדי חחחחחחחחחחחח דרך אגב היי אנשושים אני חדשה כאן!
S spoiled New member 29/3/06 #12 אהה אנשים לא התכוונתי לשיר הזה פשוט שמעתי את השיר שהיא אומרת רק את השורה אחת יכול להיות הדייגי פשוט עשה איזה משהו עם זה..
אהה אנשים לא התכוונתי לשיר הזה פשוט שמעתי את השיר שהיא אומרת רק את השורה אחת יכול להיות הדייגי פשוט עשה איזה משהו עם זה..
S spoiled New member 29/3/06 #13 ../images/Emo220.gifעוד זיהוי קטנטן../images/Emo220.gif השיר שיש בו שורה "קורא לך"
י י ו ב ל המגניב New member 29/3/06 #15 קבלי ../images/Emo13.gif R.O.Y.D feat קורא לך - יהונתן אם את לא מוצאת אז כנסי אלי למסנג"ר אני ישלח לך [email protected]
קבלי ../images/Emo13.gif R.O.Y.D feat קורא לך - יהונתן אם את לא מוצאת אז כנסי אלי למסנג"ר אני ישלח לך [email protected]