מישהו מכיר? מישהו מכיר את להקת orgy?
N n o a m 18 New member 1/8/02 #3 מצטרף הקאבר של ניו אורדר לבלו מאנדיי והסינגל השני מתוכו (פיקשן [דרימז אין דיג´יטל]) כבשו אותי וגם כמה ישנים (בעיקר לייבים מהאוזפסט טורז)
מצטרף הקאבר של ניו אורדר לבלו מאנדיי והסינגל השני מתוכו (פיקשן [דרימז אין דיג´יטל]) כבשו אותי וגם כמה ישנים (בעיקר לייבים מהאוזפסט טורז)
H HandsomeDevil New member 1/8/02 #4 מכיר מכיר, *תסבירו לי שוב איך זה מתקשר לפורום? אורג´י הם לא איזה סוג של ספיד מטאל? או שאני טועה..... np- Live- The dolphins cry
מכיר מכיר, *תסבירו לי שוב איך זה מתקשר לפורום? אורג´י הם לא איזה סוג של ספיד מטאל? או שאני טועה..... np- Live- The dolphins cry
G Greenies New member 2/8/02 #6 אויש... אורג´י ענקיים! לפי דאתי הם נחשבים אינדסטריאל (למרות שאני לא חזקה בדברים האלה)... כמו ניין אינץ´ ניילז, אבל יותר... אממ... אופטימיים? אולי הם לא לוקחים את עצמם ביותר מידי רצינות כמו טרנט רזנור. ושלום לכולם! החלטתי לצוץ...
אויש... אורג´י ענקיים! לפי דאתי הם נחשבים אינדסטריאל (למרות שאני לא חזקה בדברים האלה)... כמו ניין אינץ´ ניילז, אבל יותר... אממ... אופטימיים? אולי הם לא לוקחים את עצמם ביותר מידי רצינות כמו טרנט רזנור. ושלום לכולם! החלטתי לצוץ...