מישהו מכיר

REAL boy

New member
מישהו מכיר

אתרים שמלמדים שם סנובורד?ושיש שם סרטונים גם שמלמדים?(אני מתכוון לתרגילים הבסיסיים,כמו ליסוע בסללום ובכלל לשלוט בבורד) ואם אתם מכירים סרטונים שאפשר להוריד מאיזה אתר או מהקאזא אז שיכתוב את השם של הסרטון או הקישור. תודה מראש!

REAL boy

New member
תודה!!

אבל כבר אני מכיר את האתר הזה
אתם מכירים אולי עוד אתרים?? (בכול זאת תודה אחי)

ש.פ.ד

New member
ונשיר ביחד ../images/Emo79.gif

בן דוד שלי רצה לשחות כדי לצוף קבוע למד שחיה בהתכתבות אצל מציל ידוע כשנכנס סוף-סוף לים תוך שניות הוא נעלם... סנואבורד לומדים על שלג. לא מול המחשב! אם אתה מאוד מעוניין, צפה בשידורי תחרויות גלישה חפשית ונסה להבין מה הם עושים, אבל אם אתה לא גולש בצורה סבירה בעצמך - אין לך סיכוי...

liran87s

New member
אתה צריך עקרונות בסיסיים והדמה אנוש

ית, תיקון טעיות - שיזכירו לך מה בדיוק הייתה הבעיה, אתה צריך ללמוד מאדם שמולך ולא על המסך כשאי אפשר לשאול שאלות ולהבין מה לכל הרוחות אתה צריך לעשות...

REAL boy

New member
אני יודע..

אבל אין לי ממש הרבה אפשרויות להגיע לחרמון(אולי פעם-פעמיים בשנה מקסימום) אז אני רוצה שאני יגיע לשם,אז אני ידע כבר את העקרונות וזה ואז אני לא יצטרך לבזבז יותר הרבה זמן בללמוד את העקרונות.. אני מקווה שהבנתם את התשובה שלי.

REAL boy

New member
אני מתכוון

שכאילו שאני יגיע לחרמון אני כבר ידע כמה דברים בסיסיים ויהיה לי קל יותר ללמוד אותם..זה מה שהתכוונתי בערך

liran87s

New member
זה כמו ללמוד רק תאוריה ולעלות לכביש

זה כמו לעשות ניתוח לב שניה אחרי שקראת בספר רפואה איך עושים את זה.... זה לא יילך, אתה צריל איזה שבוע בחו"ל, או לחליפין לגלוש בסקימולטור, שב"דכ לא ממש מומלץ אבל במקרה הזה נראה לי שאתה צריך...

Loppy

New member
רגע...רגע....רגע...

בסקימולטור אפשר ללמוד גם סנובורד

aerial

New member
לירן זיינתה את השכל חבר שלי גלש פעמ

פעמיים בחרמון בהפרש של שבוע ולימדתי אותו את היסודת הוא כבר עושה סלולומים חופשי עם אתה לא ממש ממש חסר קורדינצה ופלג אז תוך יומיים שלושה אתה לומד סללומים חופשי צריך אבל שמישהו יעזור לך

liran87s

New member
נכון, צריך שיעזרו לך, אם אתה לא יוד

ע ואין עזרה זה אבוד.... ודור, כן, בזכות גלעד, שהכניס לשם את הסנובורד, ושילם בפציעות על זה שהוא ניסה ללמוד את הטכניקה של הגליה בסנובורד שם ואיך ללמד, הוא גם הסביר למדריכים אחרים איך ללמד שם, ואת האמת, לדעתי, זה לא היה שווה כי הם לא ידעו להעריך את זה בגרוש.

liran87s

New member
ואם יש לך חבר שמוכן לבזבז ->

כסף על סקי-פסס, נסיעות, הסקרת ציוד, כניסה לאתר וכל זה רק בשביל לעזור לך ללמוד, אז הוא באמת חבר אמיתי !!

למעלה