מישהו מכיר?

ran1l

New member
מישהו מכיר?

ראיתי באתר של ציפ מסך סמסונג 750S בזול, מישהו שמע עליו משהו? מישהו מכיר? כדאי לקנות אותו? www.chip.co.il

@poet

New member
מישהו מכיר או כדאי

אני מאוד אוהב את המסכים של סמסונג , הם נבחרו לבעלי הרזולציה הגבוה בעולם 0.22 או 0.21 לא יעזור מה תגידו אני עדיין חולה על מסכי mag יש לי אחד כאן בעבודה , ואני מת עליו

alexsam

New member
אהמ...

בתור אחד שעובד עם שניה (אחד בבית ואחד במכללה) אני ממליץ על MAG . מבחינת רזולוציה הסמסונג יותר טובים, אבל (אני לא יכול להסביר למה) קשה לעבוד עליהם מספר ממושך של שעות , זה פשוט כואב( אנחנו במלחמה על המכללה שיחליפו לנו אותם). עכשיו לMAG יש בעיה אחת והיא השירות, ``המטל מחשבים`` פשוט לא אוהבים לתקן אותם וזה הפסד שלהם לדעתי וזה משהו ש``סמסונג`` כן עושים (למרות שאין להם תקלות כמעט). השפורפרות שבהן משתמשים בMAG בדרך כלל מצוינות (SONY) אבל אם יש אפשרות אז לקחת MAG עם שפורפרת של TOSHIBA הוא עולה יותר אבל זווה את זה בגדול. עכשיו אם אתה רוצה גם שרות וגם איכות אני ממליץ מאוד מאוד על מסכים של PRINSTON, גם פשוט מדהימים גם מבחינת רזולוציה (אז הם לא 0.20 ) , גם מהעיצוב החיצוני השפורפרת היא גם שטוחה וכהה (של מיצובישי אם אני לא טועה - הם זכו בהמון פרסים עליה) וגם מבחינת שירות (יש להם דגמים עם 3 שנים אחריות). אלכס, מנהל פורום ``תוכנות``.

קוב

New member
חוות דעת....

כדי לקבל חוות דעת משצועית יחסית אני ממליץ בחום לבקר באתר של פסי מאגאזין. אפשר למצא שם השוואות והסברים. אגב בבדיקה שעשיתי לפני מס` חודשים למסכי 19 המליצו על פרינסטון, מאג עם שפורפרת סוני קיבל ציון ממוצע בלבד. אגב, איכות המסך נמדדת לא רק ברזולוציה (שמוגבת מראש ע``י השפורפרת שאינה מיוצרת ע``י מאג או פרינסטון) אלא גם ביציבות לאורך זמן, נוחות תפעול ועוד הרבה.... נושא השרות בארץ חשוב יותר מהרבה פרטים אחרים לדעתי קוב

למעלה