מישהו מכיר?

G a l i 11

New member
נדמה לי שעדי ספרה

שיש לזה ריח מזעזע (אבל אני לא חותמת על זה...)

אני לא סבלתי את הריח

אבל יש כאלה שאוהבים. זו האבקת כביסה היחידה לתינוקות שיש כאן. מרכך אין, צריך להביא מהארץ. אני קונה תינוקלים מהארץ בחנות הישראלית שליד הבית שלי אז אין לי בעיה, אבל תמיד אפשר לבקש שיביאו לך כי גם ככה אחרי כמה חודשים אם אין בעיות מיוחדות אפשר לכבס בחומרים רגילים...

Ayelet CA

New member
ממה שאני מבינה

אם משתמשים בחומר הזה אין צורך במרכך. האמנם?

L i a t 5

New member
אני לא השתמשתי במרכך

לא נירשמו תלונות מיוחדות

אני לא אהבתי את זה

הדברים יצאו מהמייבש יבשים וקשים ומלאים חשמל סטטי, בלעכס. אח"כ כשאמא שלי הגיעה כיבסתי שוב הכל עם מרכך.

scalar

New member
בטח מכירה../images/Emo70.gif

זה הנוזל כביסה לתינוקות. אנחנו מכבסים בזה את כל הכביסה (לא רק את של תומר,) ואני דווקא אוהבת את הריח.

L i a t 5

New member
גם אנחנו השתמשנו

ממליצה לקנות בקוסקו. הריח ממש בסדר.

irisgh

New member
השתמשנו

בזה, ללא מרכך, ויצא סביר. אבל אני חייבת לציין שאמיר ( 7 שבועות ) לא מרגיש את ההבדל בין זה לבין נוזל כביסה רגיל. רופאי הילדים אומרים שניתן להשתמש בכל נוזל כביסה, ובלבד שישטף טוב. אז בהתחלה הייתי עושה שטיפה כפולה. בנתיים, לא נראה לי שלאמיר יש רגישות מיוחדת דווקא לנוזל הכביסה.

MicMik

New member
סבון כביסה רגיל עובד מצויין

סתם מנצלים את ההורים, כל מוצר שמיועד לתינוקות, אוטומטית מתומחר בלפחות 20% יותר. אם מפחדים שהעור רגיש, אפשר לקנות סבון כביסה נטול בושם שמיועד ל"מבוגרים".

G a l i 11

New member
Baby Soft

זה מה שאני בחרתי, ריח משגע (לטעמי), הבגדים יצאו רכים (בלי מרכך) וגם יש באתר קופונים (לא ניסיתי עדיין) ו...אין לי מניות, סתם מצא חן בעיני.

למעלה