מישהו מכיר

**Blue-Lagoon**

New member
מישהו מכיר

שיר שהולך משהו כמו keep back wath it crumble see the drowning watch the fall I feel just terrible about it dead sarcasm let it burn (?) נראה לי שזה של NOFX אבל אני לא בטוחה מישהו פה יודע איך קוראים לשיר ושל מי הוא?

hospital_food

New member
שיר מדהים

הוא מספר על תעשיית האם פי 3 וכל החרטה .... השיר האהוב עלי של נופקס. בעצם לפניו יש את ליסה ולאיז אה ועוד כמה... נו טוב

Excidium

New member
אהההה... NOFX. מת עליהם.

כן זה השיר DINOSAURS WILL DIE מהאלבום שלהם PUMP UP THE VALUUM... המילים המדויקות דרך אגב: Kick back, watch it crumble See them drowning, watch them fall I feel just terrible about it That was sarcasm - let it burn

Excidium

New member
אגב אתפוס פה טרמפ על ההודעה...

בשיר מאותו אלבום (PUMP UP THE VALUUM), שנקרא THANK GOD ITS MONDAY, הוא באמת שר "יום שני" לקראת הסוף או שסתם נדמה לי?

punktx

New member
אכן כן

ולא רק שהוא אומר יום שני, הוא אומר "יום שני טוב" לקראת סוף השיר דרך אגב 2 מחברי הלהקה הם יהודים והם כתבו שיר שנקרא The Brews שיש בו מילים ביידיש ובעברית שיר מצחיק ביותר! סהר

PunkBunny

New member
כן:::

ממש בשניות האחרונות של השיר הוא אומר "יום שני טוב" ואז הוא אומר THANK GOD IT´S MONDAY ואז נגמר השיר ורד

Excidium

New member
אחלה, אז אני לא סובל מהזיות.

כן יש גם את THE BREWS שיש בו מילים ביידיש. אגב מי מחברי הלהקה יהודים? כנראה שFAT MIKE, אחרי הכל הוא זה שכותב את המילים... אה מה זה משנה בכלל, NOFX א ד י ר י ם בכל מקרה... =)

Sham 69

New member
יש להם שיר שהם שרים בו את "דיינו"

מהאלבום PUNK IN DRUBLIC זה THE BREWS? אני לא ממש זוכר..

למעלה