מישהו מכיר ?

eorion

New member
אני יכול להגיד לך שאתה יכול לכתוב

בתוכנה הזאת את ההרמוניה.

soferman

New member
הו?

הסבירו שניכם. מדי. מהי התוכנה הזאת ולמה היא משמשת. מיד!

birgerking

New member
../images/Emo184.gifיואב אני ../images/Emo135.gifלא הולך

לכתוב קטעים שלמים תיהיה ראלי ויש גם תווים אז על תעצבן יא בלונדי שצוחק עם נועות ידיים מוזרות , אם מישהו יכול לכתוב לי שם של אתר שממנו אפשר להוריד קטעים לband in abox בשבילך קוו אהאה
טובה למחלה שלך

דורפל

New member
בבקשה, תתחיל לצנזר

את הירידות הפרטיות שלך מדפי הפורום. בשביל זה יש דרכי התקשרות אחרות.

birgerking

New member
סליחה אבל אתה ממש

לא בסדר כבר, אתה נכנס להודע שנשלחה למישהו מסויים שאולי אין לי דרך לתקשר איתו ואתה אומר לי שזה מעצבן אותך זה לא קשור אליך ואלי תוכל להפסיק להתערב ולקחת קשה כל בדיחה שטנה שאולי דווקא יכולה להצחחיק מישהו אף אחד לא ביקש ממך לקרוא את זה והפורום הזה לא רק שלך

דורפל

New member
אני מצטער

הפורום הזה הוא מקום פומבי, ודרך הדיבור שלך מפריעה לי. אם היה מנהל הייתי נותן לו להעיר לך, אבל אין, אז לקחתי את היוזמה. הירידות שלך בפורום מפריעות לי, ומכיוון שמדובר במקום פומבי, אני מבקש ממך להפסיק. קח בחשבון שאולם לך נוח אם זה, אבל יש אנשים שלא נוח להם באותה מידה, ולא זכור לי במשך ארבעת השנים שאני חבר בפורום הזה מישהו שדיבר כמוך. קח את זה בחשבון. ותמיד אפשר לעשות דברים כאלה במסרים.

birgerking

New member
אני לא יורד על אף אחד אמרתי לך

להפסיק להתערב כי המנהל הקודם שאל אותי על זה ואמרתי לא שאני מכיר בערך שני אנשים בפורום והם חברים שלי אז הם לא נפדעים משום דבר וזה הדדי אז אתה יכול לישאול קודם כמו שמנהל צריך לעשות

דורפל

New member
תירגע

אני לא מחליף מנהל כאן. פניתי אליך בבקשה שתפסיק לעשות את זה, כי זה מפריע לי ולאנשים אחרים להינות מהקריאה בפורום. תדע לכבד ביקורת מאנשים אחרים לפעמים.

kittycatbone

New member
אני אישית לא מבינה מה הבעיה...

כלומר פה ושם להתחיל "שיחות" בפורום זה לא עד כדי כך חטא. אולי כשיש כאלה שבכל שרשור יש להם איזה מליון הודעות שזה פשוט שיחה בין עצמם. אבל פה ושם עושים את זה... במיוחד כי אפשר לפעמים פשוט להתערב לשיחה. מה שמביא אותי לזה שבכלל למה אי אפשר קצת "להתבדח" בהודעות? שהפורום קצת יהיה חברתי יותר ולא רק לדבר על רדיוהד. לא שזה לא נושא שיחה מעניין
אבל בכל פורום אפשר לגלוש לשיחות
פה ושם.. זה רק מגבש את חברי הפורום מבחינתי ולי אישית בכלל לא מפריע. במיוחד כשזה לא בא במינונים גדולים או משו..

eorion

New member
קשה לי למצוא נושאים חברתיים

בתכנים שהילד כותב. גם בעקיפין.

למעלה