מישהו מכיר? את גרעיני הטף האתיופי? מה אפשר לעשות מזה מלבד אינג'ירה?
כ כנרת יפה שלי New member 14/10/06 #1 מישהו מכיר? את גרעיני הטף האתיופי? מה אפשר לעשות מזה מלבד אינג'ירה?
א אלי ו. New member 15/10/06 #2 פעם אכלתי כובאנה אצל אתיופים אני מניח שהשתמשו בקמח טף כי הטעם היה קצת יותר חמצמץ מכובאנה תימנית. שוה לשאול בפורום מתכונים.
פעם אכלתי כובאנה אצל אתיופים אני מניח שהשתמשו בקמח טף כי הטעם היה קצת יותר חמצמץ מכובאנה תימנית. שוה לשאול בפורום מתכונים.