מישהו מכיר...

מישהו מכיר...

את המילים של איזה שיר של תמיר גל המדבר על מישהו שחבר שלו נפטר?, אם כן בבקשה תכתוב/י ת´מילים.

דודו21

New member
בבקשההההההה

תמיר גל ושר אל - דמעות של גבר -------------------------------- אחי איך אוכל להסביר את הכאב כשאתה אותי שואל למה אתה שותק אחי אותך ראיתי בשקט מזיל דמעה גם החזק שבגברים היה מזיל דמעות איתך - אני בוכה לך אחי לא יכול להתגבר האם יש עוד סיכוי שהכל פה יסתדר אחי דמעה של גבר היא דמעה יותר כבדה מהאישה עם לב של אבן ששברה כך את ליבך אחי איך אוכל לנעול את הלב הלב מהי התרופה לצער וכאב אחי איך אוכל להקל על כאבך גם החזק שבגברים היה מזיל דמעות איתך - אני בוכה לך אחי לא יכול להתגבר האם יש עוד סיכוי שהכל פה יסתדר אחי דמעה של גבר היא דמעה יותר כבדה מהאישה עם לב של אבן ששברה כך את ליבך קטע מילים-תמיר גל: אחי אותך ראיתי בשקט מזיל דמעה גם החזק שבגברים היה מזיל דמעות איתך קטע מילים-שר אל: אני בוכה לך אחי לא לא יכול להתגבר האם יש עוד סיכוי שהכל עוד יסתדר שהכל יסתדר - אני בוכה לך אחי לא יכול להתגבר האם יש עוד סיכוי שהכל פה יסתדר אחי דמעה של גבר היא דמעה יותר כבדה מהאישה עם לב של אבן ששברה כך את ליבך

זה לא זה...

דודו תודה בכל אופן... השיר שאני מתכוונת אליו זה על מישהו שנפטר , וכמה עצוב וקר בבית בלעדיו בבית... משהו כזה ,אני פשוט לא ממש זוכרת...

שירז אם את מתכוונת לשיר געגועים ../images/Emo20.gif

לך חבר שלך שרון זריהן יש לי אותו, זה גירסה שנייה של תספר לי איך למעלה זה ניכתב על אחד בשם אלמוג נתן. אם את רוצה בבקשה אשלח לך לאי מייל יש לי אותו את שניי הגירסאות את תספר לי איך למעלה, ואת "געגועים לך חבר" לילה טוב (רק התעוררתי ) אוהבת נשמה- אלין.

אני מכירה את השיר של שרון זריהן-

וזה לא זה. אני בטוחה שהשיר של תמיר גל , ונזכרתי בקצת מהמילים: "ונספר אודות חברי כל הזמן, היית לנו תכלת השמיים, קבל את ייסרונו גם אם מר לך..." מוכר למישהו???

למעלה