מישהו מכיר...

מעיין51

New member
מישהו מכיר...

חניות שמוכרים שם דברים של אביב?! כאילו מה ביקשתי ? פוזטר שלו?! ואיןן פשוט אין.. זה ממש מעצבן.. ומהאנשים כאן אי אפשר לקנות כי הם לא רוצים להגיד מחיר והם לא עונים למסרים!!![האמ האמ] תודה למי שעוזר..

yafit17

New member
../images/Emo6.gif

"חנות שמוכרים דברים של אביב"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה באמת יהיה שיא השיאים!!!

מעיין51

New member
מה מצחיק?

אני באמת לא מבינה מה מצחיק פה.. שאלתי שאלה.. אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשג דברים של אביב? מה הבעיה עם זה? =\

מעיין51

New member
כנסו

מקום, חנות, צריף, בית מקש, אוהל, מה שאתם רוצים... כולם על אותו עיקרון--> מ-ק-ו-ם-

plane crazy

New member
ואי איזה ילדותיים אתם

אי אפשר לכתוב הודעה בפורום הזה בלי שמישהו יתחיל ריב או יצחק או ייבש? שמתם לב מה עשיתם מהפורום הזה? כל הודעה ולא משנה מה התוכן שלה תיהיה חייבת לגרור לריב מטומטם וסתמי של חברי הפורום אולי תתחילו להתבגר ולהתמקד בנושא הפורום או לנסות לפחות להגיע למשהו קרוב לזה? יש פה אנשים שאם מעירים להם אז הם ישר באים בגישה של "למה מי אתה שתגיד לי מה לעשות?" וכל מיני שטויות כאלה וואלה.. הגזמתם כבר! יאללה מי הראשון שיגיד משהו בסגנון של "לא טוב לך אז לך מכאן"?

galush29

New member
אני מסכימה איתך חלקית!!

באמת יש הודעות ולא קצת שאנשים שרבים בהם. אבל בהודעה הזאת ספציפית אני לא רואה שום ריב. רק הסבירו לה שלא קיים דבר כזה חנות של דברים של אביב או משו בסגנון.

נו..

הרי שכולכם הבנתם שהיא לא התכוונה לחנות שלמה שמוכרת דברים של אביב,*רק* של אביב.. אלא שבין היתר אולי יש פוסטר וזה.. בגלל זה היה כאן את הקטע של הצחוק. בלה לילה. :]

plane crazy

New member
לא אמרתי שיש בהודעה הזאת ריב

אבל צחקו עליה רק בגלל שהיא שאלה אם יש חנות שמוכרים דברים של אביב. וניצלתי את ההזדמנות לנסות להראות לכם מה קורה עם הפורום הזה פתאום.

vnskhe

New member
אני הראשון. לא טוב לך אז לך מכאן

חחח סתם, אתה צודק זה באמת לא צריך להיות ככה.

שתי החנויות של "תומר"

בדיזינגוף סנטר מוכרות מוצרים קשורים, אבל אני לא יודע אם יש דברים של אביב. שווה לנסות

למעלה