מישהו מכם גר בפרוייקט של "קוטלר עדיקא"

pollo del mar

New member
מישהו מכם גר בפרוייקט של "קוטלר עדיקא"../images/Emo35.gif

שלום, אני מתעניין ברכישת דירה של הקבלן קוטלר עדיקא. ידוע לי שהוא בנה במעלה אדומים. חשוב לי מאוד לדעת מספר דברים לגבי החברה הנ"ל, בין היתר לקבל חוות דעת ממי שקנה מהם דירה בכל הקשור ל: - עמידה בזמנים (מסירת הדירות בזמן) - איכות הבנייה ומפרט - תיקון ליקויים במידת הצורך - התנהלות החברה מול הלקוח (תודעת שירות, יחס אישי...) אשמח ואודה לכל מי שיטרח לעזור ולהגיב, זה מאוד יעזור לי. כל דבר ומידע נוסף אשר לדעתכם עשוי לעניין, יתקבל בברכה והערכה. (אפשר גם באמצעות תיבת המסרים)

שלום - אני גרתי בפרוייקט של קוטלר עדיקא ב- 06

עד לפני שנה. כשקניתי את הדירה הבניין כבר היה מאוכלס כך שלא היה עיכוב במסירת המפתח. עצה ידידותית - אם הם מבטיחים לכם חניה צמודה, תבררו טוב טוב איפה היא נמצאת ! במקרה שלנו, החניה היתה בבניין הסמוך ולא בדיוק צמודה לבית. איכות הבניה של קוטלר עדיקא יחסית טובה.

ZiV GiLbOa

New member
אני גר בבית של הקבלן קוטלר עדיקא

אבל לצערי אני לא יכול לתת לך מידע משום שזה בית יד שנייה ולא בנייה שלנו. בכל אופן הבית מחזיק טוב כבר הרבה זמן והוא בית איכותי וגדול, זה מה שאני יודע.

pollo del mar

New member
תודה רבה לכם

ל"אמא של הנסיכות", תודה רבה על הטיפ בנוגע לחנייה. אבדוק את סידורי החנייה בפרויקט. לזיו גלבוע, תודה רבה גם לך על ההתייחסות, כל פיסת מידע עוזרת. אם יש למישהו עוד משהו להוסיף אשמח לדעת.

למעלה