מישהו מכם היה בחוות התבלינים?

צוקה

New member
מישהו מכם היה בחוות התבלינים?

מה סדר גודל המחירים לארוחה? תודה!

25אירית

New member
הייתי לפני כשנתיים ו...

אני לא זוכרת את העלות במדוייק כדי לנקוב מחיר, אני רק זוכרת שזה היה משהו באיזור הממוצע +. לגבי האוכל, צחקנו אח"כ הרבה זמן על זה שהאוכל בחוות התבלינים היה די תפל... מש שכן, האוירה שם הייתה נהדרת, היינו 3 זוגות ולכן קיבלנו שולחן פינתי ענק עם ספסלים וכריות שהיה מאוד נוח (כמעט נשכבנו שם) והעברנו שם ערב חמים ונעים.

צוקה

New member
תודה רבה על התגובה - מה ז"א מחיר

ממוצע + בעינייך? 150 ש"ח לזוג? 200 ש"ח לזוג? 300 ש"ח לזוג? וסה"כ היה טעים שם למרות ההתקמצנות על התבלינים? תודה, צוקה

mica35

New member
חוות התבלינים - חוסר אחידות

הייתי בחוות התבלינים (האמת לא בזמן האחרון). בעיקרון יש להם מנות מדהימות (הקינוח הטוב ביותר שאכלתי היה שם - פרפה שקדים עם עוגיות לוונדר מדהימות), אבל מצד שני חלק מהמנות הן בן הגרועות שאכלתי (במיוחד ביחס למחיר), וחלק בסדר אבל לא יותר. חבר שלי אכל שם קדרה של כל מיני דברים שהיתה פשוט מגעילה... מצד שני הסטיק שלי היה פשוט ונחמד. היה כתוב עליהם גם במדריך של מפה למסעדות (לא זוכרת איך קוראים לו) שהם לא מכניסים אותו לספר בגלל שהאוכל כל כך לא יציב. המחירים הם מה שמוגדר מחירי תל אביב

25אירית

New member
מחירי ת"א זו הגדרה מצויינת!

כתבתי ממוצע כי אני באמת לא זוכרת. אם היה זול או יקר במיוחד אז לא הייתי שוכחת.. ממוצע זה 200-300 לזוג.

Amoureuse

New member
גם הייתי לפני יותר משנה

ומאד התאכזבתי. היינו 9 אנשים כך שטעמנו הרבה דברים והרמה היתה מאד לא אחידה. לדעתי לא היה שווה: לא את הכסף, לא את הקלוריות ולא את זמן הנסיעה (השאר טיילו באיזור ולכן קבעו שם, אבל אנחנו באנו במיוחד).

liti

New member
מצטרפת לגל התגובות הנוסטלגיות...

גם אני הייתי שם לפני כשנתיים. האוכל (מי זוכר מה היה שם) היה מצויין, והשירות היה טוב, יצאתי משם עם ציפייה לביקור הבא, שלצערי עדיין לא היה. אני מקווה שבהמשך יהיו ביקורות יותר מעודכנות וספציפיות לגבי המקום כך שלא תתאכזבי אם השתנו שם דברים!

למעלה